Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fiala nejlíp udělá když nebude na nic šahat. Jestli si nedá pokoj a přejde od slov k činům, tak bude na nejlepší cestě prohrát volby, co budou za 2 roky. A to bych nerad.

1 0
možnosti
Foto

No, to je skvělá prognóza

0 0
možnosti
Foto

Fiala si do diskuze s Babišem v tv přivedl 10 členů ochranky. Je toto normální počet lidí v ochrance a kolik lidí takhle sebou tahá na různé akce, summity, zahraniční akce, protože na cnn to komentovali, že těch 10 lidí ochranky vyvolalo mírné pozdvižení ve studiu. Bojí se Babiše nebo vůbec vyjít mezi lidi?

11 1
možnosti
Foto

Vůbec bych se nedivil, kdyby mu bylo v aktuální situaci vyhrožováno....primitivů je všude dost, SPD zářným důkazem.

2 4
možnosti
Foto

Budu se zase opakovat. Před volbami jsem tu napsal, že nová vláda (tedy současná Fialova), to nebude mít snadné. A to ještě zdaleka nepropukla energetická krize a speciální operace.

A napsal jsem, že bude muset udělat řadu nepopulárních kroků, protože vyčistit Agroaugiášův chlív je samo o sobě nadlidský úkol.

A vyčítat vládě, že to nemůže zvládnout, je poněkud nevděčné. Jen si račte vzpomenout, že po Andym tu zůstaly prázdné zásobníky na plyn. A jen díky Fialovi se je podařilo naplnit (zase zahraniční cesta), jinak by nám dezoláti a anoisté umrzli. A my také.

Jistě, kritika vlády je na místě. Ale dokázali byste někdo najít účinné řešení? Jen do toho, přátelé!

5 17
možnosti
Foto

Níže píšu, že dokázali zajistit palivo na zimu. Jistě máte pravdu, ale pravdou je také to, že v řadě věcí nic nedělají, jsou slabí a neschopní. Stanjura je zářný příklad. Řešení? Smysluplné škrty. Ale to by bylo moc práce a bolesti. Bohužel to tak je.

8 1
možnosti

Ahoj Járo, už druhý blog na tohle téma. Nemám zrovna dvakrát čas reagovat ale s oběma souhlas. Už jsem to psal, od dnešní vlády nic neočekávám, je to banda dílem diletantů, dílem šmejdů a velí tomu profesionální žvanil. Fiala se bohužel zhlédl v paní Merkelové, problémy je třeba "vysedět". A okecat.

21 4
možnosti
Foto

Ahoj Rosťo, bojím se, že příliš mnoho pravdy je v Tvých slovech. Díky.

4 0
možnosti

J90a16n 42R23á12ž

5. 6. 2023 19:17

Bohužel se potvrdilo o Fialovi, jak se o něm mluvilo na MUNI při jeho rektorování: Únavně řecnit dovede, ale objeví-li se problém, návrh řešení po něm nechtějte.

22 0
možnosti
Foto

Ještě uvidíme, třeba se zmátoří, opravdu by měli....

0 6
možnosti

Je třeba si uvědomit, že vláda, to jr pět stran, které se musí domluvit. A to zvládá Fiala dobře, bez rozkolů v koalici. Umění možného. Bureš vládl jen s komunisty a neudělal vůbec nic.

7 12
možnosti
Foto

Ano, alespoň zvenku to zatím tak vypadá, ale obávám se, že to je to jediné, co v současnosti skutečně zvládá. Nemluvě o tom, že už začínají dohady o škrtech, teď přichází prubířský kámen a podle mě poslední šance ještě trochu zachránit reputaci. Pokud to nedají, volím příště nějakou mimoparlamentní stranu. Mějte se, pane Kněžínku. Už jsem psal, o AB už se ani snad nemá smysl bavit. Po Partii, ten člověk nemá soudnost ani trochu.

1 3
možnosti
Foto

Je, protože nikdo doma není prorokem.

2 13
možnosti
Foto

Jistě, ale to by mu nemělo bránit ve vykonávání funkce

5 0
možnosti

A samozřejmě zasloužená karma

2 0
možnosti

Ještě z televizního duelu Fiala Babiš. Recepty ANO na snížení schodku.

„Já vám řeknu, protože Andrej Babiš vám nechtěl odpovědět, jaký je recept hnutí ANO. Mám to tady z dubna, co představila vaše stínová vláda: mimořádné zvýšení důchodů, zvýšení rodičovského příspěvku, nulová DPH na potraviny, zastropování základní ceny potravin. Víte, co by taková věc znamenala? Dalších 250 miliard minus. Vy si to ani neumíte spočítat, jednáte populisticky a žádné recepty nemáte,“ řekl premíer Petr Fiala.

6 14
možnosti

Takže ještě buďme rádi za Fialovu vládu.

6 19
možnosti
Foto

Zvládli, Josefe, zajistili dostatek paliv na zimu, to byl absolutní základ

5 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS