Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud mám mluvit pro věřící i atheisty, pak musím připomenout, že Ježíš z Nazaretu přinesl člověku spásu v podobě Pravdy a Lásky, v podobě úcty k Pravdě a úcty k druhému člověku, bez kterých lidstvo nepřežije!

Kromě Ježíše z Nazaretu je to myšlení Mahátma Gándhího, našeho prezidenta Václava Havla a dalších a dalších!

Podle středověkého proroctví Církve bude papež P.P.František posledním papežem. V Bibli je na několika místech popsána atomová válka. Nebo konec světa? Přijmeme konečně Ježíšovo varování jako spásu člověka?

Pravda a Láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!

Jak prosté, že?

0 0
možnosti

Matka Příroda - co to je? Žádná harmonie nikdy nebyla. Ekosystémy jsou ustavičně různými způsoby narušovány a následně se navracejí do klidového stavu, aby mohly být znovu nerušeny.

3 1
možnosti
Foto

Matka příroda se chová naprosto stejně už tisíciletí. Na srážky bohatá období se střídají se suchem, horká s chladnými, vichřice s bezvětřím. Ve středověku to církev zneužívala ke strašení věřících a nazývala to trest za bezbožnost. Dnes tyto naprosto běžné meteorologické jevy zneužívají zelení spřažení s ekopodnikateli.

2 1
možnosti
  • Počet článků 531
  • Celková karma 8,08
  • Průměrná čtenost 428x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik