Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Černá, ač jakkoliv fandím a dávám palec vašemu úsilí o rozkrývání historie, tak v tomto máte pár nepřesností.

Třeba zde: gruzínskému podsvětí. Jejímž nejtroufalejším členem byl i Josif Džugašvili - známější jako Stalin -

Ne, byl to Koba, jako Stalin byl známější později a jindy.

Zemřelo tam pár lidí, včetně ochranky a i civilistů, a peníze nemohli udat, to je pravda, byly pro Lenina, Uljanova, to je také pravda, ale ve Francii lupiče dosíkli a pár jich zatkli. Takže ne, že se po tom slehla zem.

0 0
možnosti

V roku 1907 Lenin zil ve svycarske Zeneve takze se tezko mohl zucstnit planovani loupeze. Je vsak pravda, ze jeho (a ostatnich exulatu) byl financovan z teto a dlasich loupezi. Nebyla to prvni ani posledni Stalinova loupez. Prezdivka Koba kterou si sm vybral, mu skutecne slusela.

1 0
možnosti
Foto

Staliňátor byl takový zkočinčák na entou. Dělal si co chtěl a jeho pochlebovači mu v tom pomáhali. Ignorance přivede tuto společnost do záhuby, ne inteligence.

2 0
možnosti

Zasloužená karma

2 0
možnosti

Svatá pravda, důležitý článek, Rusko dlouho vedl masový vrah, lupič a násilník. Jen by to chtělo opravit asi desítku chyb, které v textu jsou. JInak ale výborné.

4 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 15,97
  • Průměrná čtenost 308x
Každým rok si dávám za úkol něco nového zkusit. Každý den (původně) teď párkrát do měsíce si zapisuji příjemné věci, které se mi udály. Mimo seriály miluji knihy, vaření, puzzle, hádanky a dobrou kávu.

Seznam rubrik