Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A kdy bude další GEN?

0 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás.

Mně se líbilo pojmenování "Ikona mravnosti". To před časem uvedl jeden kandidát na senátora. Prohrál, vyhrála paní M.N. Nevadí, nápad dobrý a ikony podle vzoru se vyrábějí a mají odbyt.

Nyní končí vývoj domečku "Panáček - panenka". Panenka se jmenuje M. a ukáže se vždy, když je pro ni výhodná situace. Jinak je venku panáček. Věřím, že i domeček bude dobře prodejný. Děkuji paní M. a ostatním jí podobným. Výroba a prodej upomínkových předmětů inspirovaných těmito osobami je tzv. "Zlatý důl.

PF

0 0
možnosti
Foto

Začala trénovat odcházeni už při předávání vyznamenání a furt se drzi

11 6
možnosti
Foto

Děkuji, pane Pokorný. Pan Trčálek nenapsal dva články za sebou o mně. Díky Vám. 🤣

12 4
možnosti

Docela by mě zajímalo, co dokázal autor tohoto pamfletu, kromě toho, že plácá na blogu a přečetl Švejka.

10 12
možnosti

Pokud to nejste schopen pochopit sám, tak se vám to zřejmě ani nedá vysvětlit...

10 2
možnosti

..... v tem právě vidím přednosti neomarxistický demokracie,- von ten systém na tech jednoduchejch staví. V Antice by si neškrtla, Katka Velká, Maria Terezia ani Margaret Thatchter z ní zkrátka nebude, tak musi vyniknout alespoň v tem zděšení,- ...... vono to nic nestojí, myšlení u teho nebolí a sociální sítě se pobaví!

12 5
možnosti

Nic moc. Obecně je nutné politiky kontrolovat a spíše jim nedůvěřovat. Ovšem v celém českém politickém panoptiku bych řadil paní Němcovou k té kvalitnější polovině.

9 6
možnosti

J74a83n 17R13á50ž

3. 6. 2023 16:58

A to opravdu myslíte vážně?

10 5
možnosti
Foto

Ta snad za GEN ani nestojí.

6 10
možnosti
Foto

J83i98r58i 66C62i54z

3. 6. 2023 12:14

Konecne neco zabavneho! Pani Nemcova je mimoradne kvalitni produkt ceske politicke sceny, to se musi uznat. A jak dstila siru proti panu Babisovi, to je nezapomenutelne! Nejdriv kvuli "Capaku" z r.2008, to nevahala se zapojit do vynikajici demokraticke grupy "Milion tech no", kazdy si do doplni podle sveho uvazeni. A to nebylo vsechno. Ten bandita Babis se pri sluzebni ceste do podniku DEZA V.M. asi vymocil do Becvy a otravil tak nejmin 40tun (mozna vic) chudacku rybicek. To prece musi odsoudit kazdy "demokrat" z Narodni fronty. Takova drzost! Na dalsi kauzy pana Babise si nevzpominam, ale pani Nemcova by neco jeste urcite nasla. Mozna ji nechutnaji rohliky z Penamu nebo parky z Kosteleckych uzenin, ona bude demokracii proti panu Babisovi hajit do roztrhani sveho slabeho zenskeho tela. Bohuzel mohu jen konstatovat, ze pani Nemcova neni vyjimka v ceskem politickem rybnicku a ma spoustu klonu predevsim v NF a mezi jejimi fanatickymi privrzenci.

13 10
možnosti
Foto

Máte pravdu. Kde se na ni hrabou ty otrávené rybičky? Ona dovede otrávit většinu občanů ČR - možná i těch, co ji neustále volí. Žďárští jí už asi mají dost, zato Pražáci jí rozumějí. A dělá dobře. S takovou se v politice dožije hlubokého stáří. Šťastná to žena ...

16 13
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS