Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
F13i26l13i89p 70V67r91a29c78o71v79s78k38ý
3. 6. 2023 11:29
Díky všem, já včera večer nebyl online, ale jsem rád, pokud jsem někomu udělal radost :)
0
0
možnosti
P51a28v10e12l 55J64e47ř78á27b11e65k
3. 6. 2023 10:38
Velmi dobře! A s tím posledním jste to trefil na solár.
1
0
možnosti
Š77á20r53k73a 38A20n12d74r47l36o59v16á
2. 6. 2023 21:44
Jednoznačně Guns.
Axla jsem žrala okolo mých šestnácti let
2
1
možnosti
P65a45v63e41l 91J62e77ř71á56b86e91k
3. 6. 2023 10:39
Já ho žeru furt, a to jsem chlap a to je mi jedenačtyřicet a začalo to někdy v deseti jedenácti. A proč bych se za to styděl, ostatně srdci přece neporučíš. :)
2
0
možnosti
J63i71ř10í 38J89i16r10o50u88d58e81k
2. 6. 2023 20:16
I pro starýho papriku lze najít nějakou muziku
2
0
možnosti
J36a36n76a 51M63e39l65i19š66o41v57á
2. 6. 2023 20:21
Ale veď vy nie ste žiadny starý paprika mladého ducha máte
2
0
možnosti
J45a87n31a 31M20e87l98i48š95o86v45á
2. 6. 2023 19:56
Vďaka za blog, plagát Kiss som mala nalepený na stene, z časpisu zo zahraničia, ktorý mi zháňala moja milá mamina cez svojich známych vonku
2
0
možnosti
- Počet článků 649
- Celková karma 25,32
- Průměrná čtenost 2130x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...