Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dík za informace! Pecinu jsem vždy vnímal jako polistopadového překabátěného postkomunistu, který neslouží ani solidním podnikatelům, ani naší republice! Je to člověk Miloše Zemana, Václava Klause, Andreje Babiše, Josefa Středuly a celé té podivné společnosti s vazbami na minulou éru! Jsou schopni naši zem zaprodat komukoliv za jakýkoliv vlastní profit! Mnozí mají i svoje evidenční čísla a krycí jména!

Doufám, že se současnou Fialovou vládou a naším prezidentem generálem Petre Pavlem konečně začíná naše státní svrchovanost a nezávislost na ruských tajných službách!

2 0
možnosti

Co to uliční výbor se dostavil v nějakém malém počtu.

1 1
možnosti

"Zatímco majitelé firem, kteří tvoří hodnoty, preferují věcnou diskusi k záchraně veřejných financí ..."

A on někdo z vládního ansáblu vede o ozdravení veřejných financí s kýmkoli, čili nikoli jen z HK, nějakou diskuzi? Poněvadž to je třeba právě důvod té stávkové pohotovosti. Nějak jsem si nevšiml, naopak jsem si od slepence namísto té diskuze zatím všiml pouze naprosté arogance díky opojení z moci a povýšeneckého naparování se typu "my jsme to přece vymysleli nejlépe a tudíž se už nic měnit nebude."

5 5
možnosti

Vláda s odbory i s HK jednat samozřejmě bude. Rozdíl je v tom, že zatímco HK přistupuje k jednání seriózně, tak odbory chtějí přenést škrty na všechny ostatní, jenom ne na sebe.

1 1
možnosti

Tak z této drtivé porážky se už Babiš a Zeman nemají šanci vzpamatovat!!!

6 6
možnosti

Tak to rozhodně. Včera určitě nespali.

3 4
možnosti
Foto

Jasná karma, především za ty odbory

13 5
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz