Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lžete jak máte ve zvyku na sumitu v Bukurušti ze strany Ruska nic takového nepadlo. Rusko samo bylo v v členství NATO nazvané Partnerství pro mír. Zúčastňovalo se se porad NATO, cvičení NATO a členské země jim pomáhali ve výzbroji.

11 4
možnosti
JK

Porážka rusáků už tady jednou byla, rozpadl se milovaný SSSR, vybavený jadernými hlavicemi, proč by to teď najednou bylo nemožné?

10 2
možnosti
Foto

Tvrzení, že Rusku šlo o ochranu ruskojazyčného obyvatelstva na Ukrajině, je vylhané. Stejně vylhané jako tvrzení Hitlera, že mu jde o ochranu sudetských Němců v Československu.

Když jste poslouchali projev prezidenta Putina na začátku války, tak jste slyšeli, že žádný ukrajinský národ neexistuje, že Ukrajina byla vždy součástí Ruska. Šlo mu tedy o pohlcení celé Ukrajiny, obnovení velkého ruského imperia ve stopách Petra Velikého a Kateřiny Veliké.

22 7
možnosti
ZV
HH

Je vždy tragikomické (spíše smutné) sledovat pokusy lidí, jak si sami sobě snaží ospravedlnit nějakou ohavnost, které věří/li a nemají sílu přiznat chybu...

Je mi také líto okolí těchto lidí (obvykle starších – aneb. moudrost stáří/rozumní), kteří tyto osoby musí trpět ve své rodině a dávat si pozor, aby neřekli něco, co začne průjem lží a sebeklamu...

9 2
možnosti
Foto

Aha. A co tedy pak právo na sebeurčení Čečenců nebo Ingušů? Víc asi není třeba dodávat.

16 4
možnosti
Foto

A Krymanů, Donbasanů, Luhančanů. U Kosovanů to kupodivu šlo.

1 1
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,69
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik