Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak to celé pokaždé spolehlivě dopadne, když se do debaty normálních /přesněji běžných či řadových/ občanů začnou míchat od reality "notně odtržení" politikové.

0 0
možnosti
Foto

J89a73n 23A64n23d25r98l21e

1. 6. 2023 19:39

syn ma trvale bydliste na Praze 6, tedy nejspis u prarodicu, ze. takovy maly podvod, jak jej dostat do "spadove" skolky... ale to neni vytka Vam, to je vysledek systemu, ktery nefunguje... osobne se mi daleko vic tykaji zmatky okolo duchodu, ale oboji je "krach" statu jako sluzby, kterou si platime, snad se politici konecne chyti za nos a misto kecu zacnou delat to, zac je platime...bez ohledu na strany, za ktere jsme je zvolili, protoze tenhle stav neni jen chybou soucasne reprezentace

2 0
možnosti

facepalm?

Vy asi patrite k tem lidem, kteri uverili, ze po revoluci budou rozhodovat schopnosti, poctiva prace atd...

Lhali Vam.

I nadale, zrovna jako za komunistu rozhoduji znamosti. Jak muze byt nekdo tak naivni, ze si si mysli, ze politika neco rozumne rozhodne?

Chcete dostat deti do skolky v Dejvicich ? -> najdete si zname, kteri to zaridi! Tak to v zivote funguje. Musite byt aktivni, komunikovat, hledat cesty a ne duvody proc to nejde.

0 0
možnosti

Se školami na Pze 6 mám docela dost zkušeností (MŠ, ZŠ, SŠ). Proč si myslíte, že Vašim dětem zajistí kvalitní vzdělání? Venkovské školy v mém rodném Podkrkonoší měly nesrovnatelně vyšší úroveň. Tady (na P6) např. škola, kde všichni od ředitele po školníka mají ještě jiné zaměstnání a aktivity, takže škola je to poslední, co by je zajímalo. Pan Lacina? Mimo diskuzi

2 0
možnosti
Foto

Vy jste z Podkrkonoší? Já mám venkovskou základní školu a za mě jsem dostala ten nejlepší základ, jaký jsem mohla. Do devítky jsem pak musela do města, protože my jsme tehdy byli takový ten zlomový ročník, kdy do devítky jsme nemuseli ale mohli, a u nás na vsi devítka nebyla. Jak jsem u nás ve škole měla vyznamenání s odřenýma ušima, tak v devítce ve městě jsem byla za hvězdu a měla jsem samé jedničky s prstem v nose. Na střední školu jsem pak šla do Pardubic a oproti ostatním spolužákům jsem na tom byla dost dobře. Jenže už je to pravěk, tak jsem to raději nezmiňovala.

1 0
možnosti

Tak možná by bylo lepší, kdyby stát nefinancoval vzdělání z peněz daňových poplatníků a ty peníze z daní by lidem nechal, aby svým potomkům sami v soukromých školách zaplatili takové vzdělání, na jaké mají a jaké si pro ně představují.

Nelhali bychom si aspoň do kapsy, jaký tady máme perfektní vzdělávací systém a nebyli zklamáni, když to v tom státním systému začne skřípat.

0 0
možnosti

Politici se jiz vice jak 10 let zabyvaji pouze sami sebou. Ted se stalo, ze jsme za toto obdobi red sklidili vysledky. Bohuzel bez politicke reformy nam politici stat zcela zlikviduji. Akorat si neuvedomuji, ze bez policrjnihi statu tu nebudou moci dale beztrestne skodit.

0 0
možnosti
Foto

Rozumím vám, že máte k Dejvicím blízký vztah, ale ty školky/školy mají všude nastavené to pravidlo, že přednost mají místní děti. A nejsou to jen školky. Až budete potřebovat do domova pro seniory, narazíte na to taky. Nemyslím si, že bude-li na místě pana Laciny někdo jiný, něco se na tom změní. A za to že jste jen v situaci, kdy nemáte dost peněz na to, abyste bydlela v Dejvicích, ale bydlíte, děkujte bohu, protože jsou na tom lidi mnohem hůř a stále jich přibývá.

2 0
možnosti

u nas v dome bydli invalida a ja mu vzdycky rikam: 'nebudte smutny, ze vam museli amputovat nohu, vedle v baraku bydli byvaly kolega z prace a tomu urizli obe ...'.

0 0
možnosti
Foto

Jede Fiala na výlet a zastaví se ve škole a dá jim 5000 Kč, zastaví se ve vězení a dá jim milion. Proč?

4 2
možnosti

Právo na dům se zahradou není nikde v Ústavě.

Středních škol je dost, jen nemusí být v Praze, ale třeba v Chomutově. Tak na intr a hotovo.

5 3
možnosti

Přesně tak to je. Děti z venkova jezdi do měst do škol a nikdo se nad tím nepozastavuje. Proč by děti z meat nemohly dojíždět do venkovských škol? Jsem taky ucitel a taky vyrostlý v Praze. Na venkově jsem už 35 let. Děti vyrosty na venkovských základkách, udělaly si gympl v Praze, ten, který jsem vychodil i já. Syn tam zůstal, dcera žije v Austrálii. Nemyslím, že by je mě působení na venkově nějak negativně poznamenalo..

10 0
možnosti

Pan Lacina opravdu nemůže za to, o čem píšete. O tom, co se bude dít věděly už vlády před dnešní aktuální. A prostě d tím nic neudělaly. Žádná z vlád na to neměla chuť - můj názor. Stejně jako na předložení nové struktury důchodů. Na to zase neměly vlády půle. Proto si tě současné vlády vážím za to, že se do nepopulárních opatření pustila. Pan Lacina pouze správně okomentoval situaci. Všichni máme sny a přání, ale moudré je žít s nimi v symbióze s realitou. Taky bych rád domek u moře...

Přeju Vám, ať se daří a ať jste spokojeni s tím, že jsme zdravi, naší blízcí také s že nám nad hlavami nelétají rakety. To je pro mě štěstí, je bydlení nebo škola v lokalitě, kterou mám rád.

3 1
možnosti

Pár překlepů, píšu v autě cestou z práce, ale věřím, že rozklicujete .

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS