Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Motorka je dopravní prostředek jako každý jiný. Jednostopé vozidlo se tomu říká, ve firmě můžete nákladovat, zákon to nezakazuje /musíte to samozřejmě používat pro podnikání, jasně/. Proč tedy tolik vzrušení? Kdyby jel autem nebo letěl letadlem, taky to bude téma na blog? - - - - Asi ano. Jinak Bernd Posselt si zaslouží pochvalu, velikou, pamatuji si jeho aktivity zkraje devadesátek. 30 let je fuč a neprosadil absolutně nic z toho, nač měli ambice. Dal bych mu vyznamenání. Sudeťáci si nemohli do kožichu nasadit větší veš. Úplně je zazdil. - - - - - Lampasák by mohl přestat s tou ironií, k Posseltovi to není pěkné a tady v Česku to stejně nikdo nechápe. Do mrtvol se nekope, jak říkal Zeman, co si rád do každého kopnul.

3 3
možnosti
Foto

Asi bychom nenašli lepší karikaturu sudetského Němce než je figura Bernda Posselta. A je pravda, že neprosadil prakticky nic z toho, o co v minulosti usiloval. Neměli bychom zapomínat, že v EP byl jedním z mála, kteří hlasovali proti přijetí Česka do EU. (Tehdy požadoval, aby vstup Česka do EU byl podmíněn zrušením Benešových dekretů.) A rovněž je pravdou, že v posledních letech jsou jeho postoje k ČR mnohem umírněnejší a vstřícnější.

3 0
možnosti
Foto

Soudím, že Petr Pavel si zatím v prezidentském úřadu počíná velice dobře. Dobře mluví i koná, nedělá žádné schválnosti a ostudu jako Miloš Zeman.

To, že jel do Německa na motorce je možná trochu frajeřina, ale proč ne. Když jako vrchní velitel ozbrojených sil provádí prohlídku čestně stráže, má to šmrnc. Miloš Zeman coby vrchní velitel ozbrojených sil byl držitelem "modré knížky" a prohlídku čestné stráže prováděl z invalidního vozíku - to bylo jako ze Švejka.

16 11
možnosti
JK

Hele pane Krausi Zeman byl špatnej na nohy. Takže kriplkára je fakt to poslední, co bych mu vyčítal. Pro mne bylo špatný, že on měl už od zahájení první funkce těžkou alkoholickou demenci a podle toho to vypadalo. Vozejk nevozejk.

12 3
možnosti
MV

Ou ou. Tady zase šlápl zdravej, sebevedomej a schopnej chlap na kuří oko někomu zapšklymu.

20 6
možnosti
LK

Proti koloběžce pokrok, v IQ odkrok.

5 3
možnosti
PN

Pokud prezident CR v Terezine se omluvi za zlociny Cechu, tak mu regulerne hrabe. Zlaty Zeman a ze Zemana opravu rad nemam. Jinak tohle by jsi nikdo z predchozich prezidentu vcetne humanitarniho bombardaka Havla nedovolil.

17 16
možnosti
JK

Nebyli v Terezíně tak náhodou shromážděni Židé z českých zemí? Mám takový pocit že to byla tenkrát veliká sláva, že židi jedou pryč a už se nikdy nevrátí...... srdce pravověrných Čechů přenádherně plesala. No nedělám si iluze, že pokud by to samý dneska provedli ruští okupanti s Ukrajinci, zase budu vlát vlastenecký fangle. - - - Proč si vlastně o té vlastní minulosti furt lžeme? Proč?

1 1
možnosti
JO

Samozřejmě, že jízda na modrožlutém gumovém člunu by byla důstojnější........tak jako nám to předvedl minulý prezident. Ale možná ten současný neumí plavat, tak musíte vzít zavděk motorkou.

13 0
možnosti

Ať už si myslím o budování prezidentovy image cokoli, jedno vím jistě; tenhle člověk nepozvrací korunovační klenoty, ani nebude na státních návštěvách krást propisky.

18 11
možnosti
PN

Zato tenhle magor se dokazal omluvit v Terezine za zlociny Cechu. To bych radeji videl prezidenta ozraleho jako Dana zvracet na klenoty. Jinak na klenoty nezvracel, to jste si vymyslel.

17 14
možnosti
Foto

Přemýšlím, na čem byste musel jezdit vy, pane Bartoni, abyste získal důstojnost...

26 11
možnosti
JK

Na trakaři taženém dvěma satyry.

13 6
možnosti
KJ

K16a29r90e44l 79J43a71n31d87a

24. 5. 2023 14:06

Důstojnost člověka i postavení kritizovat na základě jízdy na motorce je malost a nedostatek morálky. To je jako kdybych hodnotil Zemana za to, že jezdil na vozíku. Ne, důstojnost je v chování a hodnotách.

32 4
možnosti
Foto

Pan autor pozná nanejvýš tu motorku. Chování a hodnoty jsou pro něho španělská vesnice.

22 9
možnosti
  • Počet článků 2659
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články