Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obed je pre mňa o doplnení energie a dosýtenie sa do istej miery, potom keď je čas si proste len rada posedím na peknom mieste, prípadne pokecám s kamarátkou, niekedy doplnenie tekutín atď.

1 0
možnosti
Foto

Kapišto. Napiš to!FšeckoTřeba i vo tom dřevorubci, co šel kolem hospody s pilou přes rameno. Kouk se na pilu, a povídá: ,,Ty si pila, a já eště ne". A pak v hospodě zasek sekeru

4 1
možnosti
Foto

To mě pobavilo :D Pila je vlastně napitá vždycky...

1 0
možnosti
Foto

J35a75n 43Š93i19k

18. 5. 2023 10:27

Určitě se rozepište dál. Mě osobně moc mrzí, že se vytrácí taková ta osobní kultura. Je to vidět i v kině nebo divadle a začaly se tomu přizpůsobovat i styly oblečení. Ta etiketa pana Špačka opravdu chybí a přenáší se i do běžného života. Mě nejvíc vadí to zdravení, ale plno lidí neumí ani držet příbor a jí v restauraci podobně jako doma u TV. Nu, co už. Kravaty v podstatě mohu vyhodit, už je skoro nikdo nenosí. Díravé rifle ještě zkousnu, ale tož ty roztrhané, kdy plandají cáry kolem holého kolena.....Hezký den

4 0
možnosti
Foto

Paradoxně dress code nejvíc zažívám na cestách v zahraničních hotelech, ale jsem taky jinak pohodlnej a hříšník....

0 0
možnosti
Foto

V příjemném prostředí daleko lépe chutná. Příjemné prostředí tvoří vybavení restaurace, personál a samozřejmě i hosté. Bezvadný blog.

Vašek

1 0
možnosti
Foto

Bez příjemných hostů by to nešlo, není to jen o penězích :)

1 0
možnosti
Foto

Díky a v nejbližší době ( letos) ještě určitě druhý díl dopíšu....

0 0
možnosti
Foto

Parádní blog a zasloužená karma i nominace, protože do top 3 prostě patříš.

2 0
možnosti
Foto

Neblázni, ještě se začnu stydět :D ( Ale asi ne , voráchlej jsem dost :D )

1 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,03
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik