Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Chtěl jsem Vám to napsat pod Váš poslední blog, ale neotevřela jste pod ním diskuzi:

Pište dál, Vy podkrušnohorský Karle Mayi v sukních.

Vinnetou, Tammy, Rychlé Šípy - vždy si je rád přečtu a vždy mi to něco dobrého přinese.

A i když třeba některé z nich nikdo nikdy živé nepotkal, pozitivně ovlivnili mnoho osudů...

4 0
možnosti
Foto

A jako..., že už nebudete nic psát?

0 0
možnosti
ZS

Danko, díky za další krásné čtení.

0 1
možnosti
Foto

Danko, představte si, že se mi nějak doneslo, že nežijete v Americe, ani nemáte za muže Tommyho, že je to všechno jen fikce, co vyjde zanedlouho knižně. Píšete dobře, to jo, ale měla byste to uvést na pravou míru, aspoň já se tak domnívám.

6 1
možnosti
Foto

Úplnou náhodou ke mně včera doputovala ta samá informace. Také bych ráda paní Danku požádala o vysvětlení.

4 1
možnosti
MB

Jako hrdá bývalá majitelka Trabanta zdravím Vinnetoua i Vás! Na to auto mi půjčila babička, když jsem podruhé provedla cosi své, zděděné, Škodovce 1000 MB. Bylo mi 28 let a rodinná rada se usnesla, že nas... mi do rukou. Nebo Trabanta! Měli pravdu, žil se mnou 25 let, jmenoval se Dášenka a byl to zelený combi.

Těším se na další Vaše příběhy

1 0
možnosti
MJ

Danko, pro mě jsi nejlepší blogerka, vypravěčka a snad i bloger. Jen by ses musela podělit s Karlem

0 1
možnosti
IL

I45v44o 42L54y87č80k73a

12. 5. 2023 9:21

Mohla byste mne příležitostně seznámit s Tammym, až zas někdy přijedete? Pozval bych ho na Birell (to je nealkoholické pivo), koupil bych mu pár vdolků. A ani bych nechtěl Trabanta, stačilo by mi ojeté Ferrari Přeji krásný den (Karma, jak jinak)

1 0
možnosti
Foto

vy jste ale filuta, Ivo a proč ojeté? hezké dny a posílám pozdravy

0 0
možnosti
PN

Hezky clanek. Jinak Trabant neni zadne super auto, ale je to z inzenyrskeho pohledu naprosto uzasne jednoduche auto. My uz tady davno nebudeme, moderni auta take ne, ale trabanty budou porad jezdit.

2 0
možnosti
Foto

Strejda nás vozil ve Wartburgu a jednou nás vyklopil v zatáčce, jak to auto bylo lehký

1 0
možnosti
RP

Vinetua jsem ještě ve své době zažil. Když ten kult byl ještě aktivní, to mně bylo pár let, tak my jsme si na Vinetua hráli snad každý den. Holt dříve za socialismu byly západní kovbojky a indiánky z ideologických důvodů zakázány, děti si mohly oficiálně hrát jen na partyzány proti němcům, jenže to už bylo v šedesátých letech obehrané. A pak se najednou objevil evropský "indiánský" autor Karel May a to dokonce původem ze socdemo státu z východního Německa a ty indiánky se natáčely v napůl socialistické Jugoslávii, kde si při troše snahy mohl skoro každý z Československa zajet na dovolenou a ty místa si prohlídout. Co na tom, že ty miliónů marek zisků z těch indiánek shrábli kapitalističtí filmaři z kapitalistického Západního Německa. Když spisovatel Karel May Vinetua napsal tak autisticky dobroserově a barvoziskově a ti filmaři to natočili v úplně stejném stylu, že na tom nešlo najít žádnou oslavu kapitalismu. A to ž jsme měli naše vlastní evropské (socialsitické české) indiánky. A když okupace 1968 zdiskreditovaly hry na partyzány, tak se všechni v tom dětském věku vrhli na Vinetuovky.

Něco jak o hodně později po Sametu a v oboru audia, ne filmu se objevil kult bratří Nedvědů nebo zase o něco později, kult Evy a Vaška.

3 0
možnosti
JM

J97a30n 69M31a28r78e78k

11. 5. 2023 17:07

Tak toto byl totálně vyjímečný blog. Moc hezké povídání, že i páni či dámy vám tolerovali ta dvě krásná česká slova, pro které jsem já jednou dostal zaracha s výhrůžkou trestu smrti. Jako kluk (ale i ted') jsem miloval romány Divokého západu. To jsem vždy žil v jiném vysněném světě. A tak vám moc přeju vašeho manžela i dítko (dítka?) a pište dál....Zdraví Honza z Kanady...Britské Kolumbie. BTW jednou jsem projížděl Arizonou a zastavil jsem se v Navajo N:P: Tam jsem se setkal s domrodci Navajo...hezky jsme si popovídali...oni se ptali, jaké kmeny jsou u nás. To jsou Black foot. Crowchild, Haida a jiné. Prima kluci!!!

2 0
možnosti
Foto

Díky, Honzo Já myslím, že indiány má v srdci každý a dělá dobře. Je to jiný svět a může lidi jen obohatit. Posílám pozdravy do Britské Kolumbie😘 P.S. Moje kniha vyjde 30.6. a bude i v elektronické podobě, snad Vás potěší ♥️

4 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 43,47
  • Průměrná čtenost 6859x
Mávla jsem proutkem, pod plamínkem svíčky, krásně se červenáš, neznáš moje hříčky. Měla bych tě varovat, možná umím čarovat.

VE ČTVRTEK 18.4.2024 PROBĚHLO VYHLÁŠENÍ CEN MAGNESIA LITERA, KDE JSEM BYLA NOMINOVANÁ VE FINÁLE, V KATEGORII HUMORISTICKÁ KNIHA.
PŘI VYHLÁŠENÍ MOJE JMÉNO NEZAZNĚLO, ALE BYL TO KRÁSNÝ ZÁŽITEK, MNOHO PŘÍPRAV A PÁR KALÍŠKŮ SLIVOVICE. TAK SNAD PŘÍŠTĚ ❤️
P.S. Potřásla jsem si rukou s Arnoštem Goldflamem a řekla mu, že ho mám ráda...a on řekl: "Jéé...děkujuuu."

NOVINKA: Audiokniha je tady! Můžu prozradit, že ji pro vás namluvila držitelka dvou Thálií a moc se povedla.

Najdete ji zde: 

https://www.audiolibrix.com/cs/Directory/Book/13792/Audiokniha-Jak-jsem-rodila-indianskeho-syna-z-kmene-Ceroki-Danka-Stoflova

Moje další kniha INDIÁNSKÝ EROTIKON vyjde v ZÁŘÍ 2024, těším se moc!
Právě pracujeme na korekturách.
Píšu pro vás další knihu, ráda bych ji do konce roku odevzdala.

 

Knihu najdete zde:

https://www.kosmas.cz/knihy/518955/jak-jsem-rodila-indianskeho-syna-z-kmene-ceroki/

Elektronická kniha zde:

https://www.kosmas.cz/knihy/527287/jak-jsem-rodila-indianskeho-syna-z-kmene-ceroki/

Kdo mě má rád, může mi napsat na:

 dankaelisstyee@yahoo.com

Seznam rubrik