Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J62i13r33i 86B93o33r

24. 4. 2023 14:23

Buď máte ztrátu paměti nebo jste chorobný lhář. Obojí je možné.

6 4
možnosti
Foto

Pane poslanče, jaký je Váš vztah k voličům hnutí ANO, kteří tiše tolerují, že jste dodnes veřejnost neinformovali , na kterých školách byly děti členů Vašeho hnutí údajně nuceny čelit tomu "největšímu hnusu" a čí děti to jsou? Vnímáte tyto Vaše voliče jako hloupé v jejich důvěře nebo jako oddané voliče, u nichž si ceníte věrnosti a souhlasu s Vaší technologií moci?

Pan ministr školství, který ze zdravotních důvodů končí, mi už neodpoví na můj dotaz k této věci. Předpokládám, že to ani neměl v úmyslu. Stejně jako Vy nebo pan Lachnit. Ale když Vaši technologii moci toleruje i celá pětikoalice, kritická slova opozice vyznívají jako podle "co se škádlívá, to se rádo mívá."

5 6
možnosti
HH

Zaměstnanec ANOfertu vyčítá holding pětikoalici...to nevymyslíš...

9 3
možnosti
Foto

Máte tam jednu systémovou chybu, pane poslanče (naštěstí tady máte uvedené jméno, takže si jej na rozdíl od Vašeho šéfa pamatujeme).

Váš šéf, předseda vlády, v době Covidu, mluvil každý den cosi jiného. Místo, aby rozumně ustoupil do pozadí a nechal pracovat ( a veřejně vystupovat) odborníky v oboru epidemiologie, tak jak to činili kupříkladu ve Francii, potřeboval větrat denně své ego. Výsledkem byly zcela odporující si projevy v denní režimu a změny na místě šéfa zdravotnictví tak rychlé, jako přehlídka svatých na Pražském orloji, dovoz předražených a nepoužitelných čínských roušek atd.

Nikdo netvrdí, že šlo o lehkou dobu. Ale existuje cosi jako historická paměť. A pokud píšete o chaosu, jest nejprve vhodné se kouknout, jestli nemáte ve svém oku pověstný trám.

13 5
možnosti
PN

P62e53t22r 10N28e31d43v32ě87d

24. 4. 2023 16:17

Vážně vydáváte přečtení jména autora za to, že si pamatujete jeho jméno? A dokonce za paměť nějaké skupinky?

2 2
možnosti
MC

Chaos v pětikoalici jistě je. Ovšem váš socialistický agent včetně vašeho hnutí ten celorepublikový chaos v zemi očividně raketově nastartoval.

6 4
možnosti
Foto

Chlape neblázněte a okamžitě si pusťite předvolební vystoupení Filaly s názvem Můžete se spolehnout. Pak vás takovéhle blogy přejdou.:-)

10 3
možnosti
JD

Dobrý článek!!!R^R^R^

7 6
možnosti
JD

Uliční výbor bude mít mimořádnou pohotovost!

6 7
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 939x
Jsem manžel, táta, v posledních letech též politik, moderátor, scenárista a dramaturg, od října 2017 poslanec Poslanecké sněmovny PČR zvolený jako nestraník za hnutí ANO 2011, předtím v letech 2010 až 2014 zastupitel města Ostravy za TOP 09. Zajímá mne sociální problematika, rodina a konzervativní hodnoty u mne mají navždy zelenou.

Seznam rubrik