Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Pamatuji se, jak jste tady ještě nedávno pobrekával a lomil klávesnicí nad Fialovou vládou a o něco dávněji nad likvidačním přístupem vlády Babišovy vůči OSVČ za korony. No a dnes jste vytáhl "boty z krokodýlí kůže". Ono to na ty méně chápavé a ideologicky správně zakotvené zabírá, že ano? Kdysi to byly Paroubkovy hadry, Babišův zámek no a teď ty boty z krokodýla. To jsou pane argumenty!;-D

16 11
možnosti
AT

Já nevím, jestli jste to schopný pobrat, ale jsou lidé, kteří jsou schopní vidět nedostatky všech našich zastupitelů, bez ohledu na to, které volili a bez zábran se o nich bavit. Na rozdíl od lidí, fixovaných na svého vůdce, bránících každou ptákovinu, kterou provede.

"Boty z krokodýla" mohou zase pro méně chápavé znamenat, že se někdo snaží vybudit závist (asi ví co to je), ale ve skutečnosti nejde o nic jiného, než o komický rozpor mezi demonstrací proti bídě a životní úrovní lidí, kteří ji organizují.

P.S.: jeden pamětník mě tu pravděpodobně za to zase srovná s příslušníky VB, kteří mlátili mladé kluky, co se jen trochu lišili od davu, ale s tím neumím nic udělat :-)

11 0
možnosti
RC

Panamera. Jinak souhlas.

3 0
možnosti
OB

. . právě jsem se vrátil od Neviditelného psa, ze stránek pana Ondřeje Neffa, alias Astona. Toho nelze podezírat, že to jek kluk babišův či snad pana Okamury.

Jeho názory čtu pravidelně a jsem s ním více méně zajedno. Zkuste si přečíst jeho dnešní text:

https://neviditelnypes.lidovky.cz/cirkus/vaclavak-a-politika.A230416_204526_p_cirkus_nef

Slunce v duši spoluobčané....

1 0
možnosti

Podle posledního průzkumu volebních preferencí to tak tragicky nevypadá.

1 0
možnosti
PH

Jak jsem napsal v jiné diskuzi, pokud chce někdo pomoct těm chudým, je to sociální cítění, pokud se chce na zádech chudých dostat k moci, je to pokrytectví.

A pokud musí svoje příznivce výslovně žádat o nenošení ruských vlajek a umírněné chování, tak je to nečekaně upřímné přiznání toho, že dobře ví, v jakých vodách loví...

26 0
možnosti
DV

D46a82v77i54d 18V57l38k

17. 4. 2023 9:27

Přesně PetřeR^

5 0
možnosti
OB

. . to máte těžká pane vobrlajtnant. Von takovej chudák, co se mu boty rozpadaj, těžko svolá demonstraci..Nejni každej tak statečnej jako Spartakus. Oni i toho chudýho Uljanova s Bonsteinem prušáci vybavili markama ve zlatě, aby udělali revoluci. No a víme, co z toho vzniklo. A proč to udělali....

Nevím,možná jsem zaujatý, ale čtu názory z obou stran rozděleného národa - počátek začal první přímou volbou prezidenta, ale mám dojem, že jen jedna ze stran zejména ve svých spodnějších patrech co se týče používání vulgarizmů vede... Která to je se ale asi neshodneme ...

Snad tímto příspěvečkem nebudu označen za dezoláta, či ruSSkého agenta ... JO, na Václaváku jsem již dvacet let nebyl a ani to neplánuji :-) .

Spokojený důchodce, roč. 52, celoživotně bezpartijní a bez docházení na pracák.

PS - ono je dobré číst a to nejen na netu. A ne vše, co je nekorektní je lež ...

A nebo to co hlásá Brusel, vzhůru, lépe, radostněji je ta správná cesta ??

4 0
možnosti
PG

Článek je výlevem propagátora současné jednotné národní fronty.

6 15
možnosti

Neřekl bych. Je to pouze názor člověka, se kterým se v této zemi jistě ztotožňují miliony dalších, oproti křiklounům z náměstí s evidentně nízkým intelektem.

17 0
možnosti

Na úvodní fotce dva důchodci z Pardubic. Včera mluvili i ve zprávách. Děkuji za mé rodiče, za tyhle bych se styděl.....

19 0
možnosti
DS

Davide, trefné a vtipné.

13 0
možnosti
MB

Jeden veletoč za druhým.

3 2
možnosti
DV
  • Počet článků 606
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3816x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik