Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teda, ještě, že je ta Morava tak daleko....i s některými jejími výDOBYTKY...

0 0
možnosti
Foto

Jde o další generaci. Pokud vám neva, že vaše děti budou mít zdaněny nemovitosti Bůh ví kolikrát, že budou platit energie jako mourovatí nejvíce na světě, že budou platit DPH 21% ze všeho, na co šáhnete a že bez pomoci rodičů dnes mladý člověk se začínajícím platem nedosáhne na hypotéku a často ani na nájem. Pokud vám neva, že stát jen bobtná a bobtná, je to vaše věc a vaše hloupost. Ale je to velmi nezodpovědné od vás pro budoucí generace.

O budoucích (ne)důchodcích ani nemluvě.

Každý nemyslí jen na sebe a na to, že on se má zrovna teď dobře.:-)

4 1
možnosti

V tom nelze s Vámi než souhlasit.......otázkou zůstává forma, kterou demonstranti vyjadřují nespokojenost a pokud vím, volby proběhly regulérně. Pokud jste si nevšimla, evidentně jediným cílem organizátora je založit extrémistickou stranu a žít v poklidu z našich daní. Za 3% ,neboli neúspěch ve volbách dostane 40mega...pak je druhá varianta, že se spolčí s SPD a dostane se do sněmovny a to si snad ani nezasloužíme.

3 0
možnosti
Foto

Hic sunt leones... Velmi trefně napsáno, už od dob Titanicu se vědělo, že největší vejvar z lodních lístků je za ty do III. třídy, to jest pro ty do podpalubí, nikoliv na promenádu na palubě.

1 0
možnosti

Nejstupidnější blog, co jsem si tady přečetl. Pokud Rajchlovi závidíš Porsche, jsi duševní liliput a pokud nevidíš, co tady Fialova vláda dělá, jsi mimoň a nebo ještě hůře stejný zaprodanec, jako on ...

Zkus vyjmenovat jediný plněný předvolební slib, který téhle zemi a jeho lidem pomáhá. A že nám jich Fiala nasliboval. A už se projednává i změna DPH, počet administrativních pracovníků roste a s ním i výdaje, včetně těch na podporu války a dávek přistěhovalcům, které se tu za miliardy rozkradly. To je v pořádku???

Pokud Ti to v pořádku nepřijde, tak piš smysluplně, pokud Ti to přijde OK, snad piš radši třeba o kytkách a do tohohle se nemíchej ...

5 10
možnosti

D94a85v89i39d 74V45l94k

18. 4. 2023 11:24

Zaprodanec ,to je jak z Rudého práva. Můžu se zeptat proč mi tykáte jak poslední drban?

5 0
možnosti
Foto

Než psát blbosti a politické agitky je lepší pochopit skutečnosti a souvislosti.

8 7
možnosti

Tak povidejte. Jake jdou to skutecnosti a souvislosti?

1 0
možnosti
Foto

Velmi vtipně napsáno! Chudí duchem to ale nepochopili. R^

12 7
možnosti
Foto

Vám ten blog opravdu přijde chytrý??????

Pokud to tedy nebyla satira po flašce vína...

3 2
možnosti

Nemam odvahu tento žvásty dočíst.ZAVIST to je DNA našeho národa!. Velmi Velmi smutné!

9 17
možnosti

D64a23v35i92d 53V91l28k

17. 4. 2023 17:41

Co komu konkrétně závidím? Radši se budu chovat jak slušný člověk ,než obírat chudé hlupáky abych měl na krokodýlí boty.

9 3
možnosti

Jenže ty demonstrace nejsou o chudobě, jsou o morální bídě. Proti závisti a nenávisti, kterou je náš prostor prosycený. Kdy jedna část obyvatel má díky své nenávisti už tak atrofovaný smysl pro realitu, že není schopna o té druhé části už uvažovat jinak než v nadávkách, nenávistném ironickém odsuzování, podsouvání zkreslených (s)myšlenek, atd.

Zkrátka Divide et impera v plné své kráse. Občané rozděleni, řežou se mezi sebou zatímco zahraničí nás čím dál víc ovládá - bere si od nás zdroje za pakatel, prodává své produkty za přemrštěné ceny, ovládá náš ekonomický a politický prostor, média, výchovu dětí ve školách, nutí nám své představy o světě, přikazuje nám, co máme říkat, jak máme myslet, řídí nás, peskuje.

A občané? Ti se řežou mezi sebou.

Bída, ubohost, zmar....

8 9
možnosti

S prominutím, já ty nenávistné, amorální a závistivé, kteří od ostatních požadují, aby se o ně postarali (co jiného je požadavek nižších cen) vidím právě na těch demonstracích.

20 2
možnosti

Jste trapný. Ti opravdu chudý se do Prahy nedostanou, nemají ani na ten autobus. Pokud někdo bojuje za ně, vy to nejste !!!

6 10
možnosti

... o to je směšnější, když bohatí demonstrují "proti bídě"....... evidentně jsou chudí duchem.

8 0
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,36
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik