Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže když kolaboranti mohou v rámci svobody slova tvrdit, že si za ruskou invazi může Ukrajina sama, tak někdo jiný zase může např. tvrdit, že Rusko může za 2. sv. válku, protože uzavřelo s Hitlerem pakt o neútočení, čehož Hitler využil k útoku na Polsko a Francii, že?R^

0 0
možnosti
Foto

S tím Hitlerem jste pravdě poldstatně blíž.R^

0 0
možnosti
Foto

Zřejmě je pro vás svoboda slova bezbřehá..... jenže to je tragický omyl.

1 0
možnosti
Foto

Pane Stejskale, děkuji Vám za pěkný blog i za odkaz na zmiňovaný rozhovor. Opravdu důkladně jsem ho celý shlédla 3x za sebou a musím říct, že by si měl každý tento rozhovor vyslechnout celý, než vysloví svůj názor.

1 0
možnosti

Zajistí rusofilové a kolaboranti i účast těch ukrajinských sportovců, kteří byli ruskou armádou zavražděni nebo zmrzačeni?

1 1
možnosti

Dnes jasná karma. R^

1 1
možnosti
Foto

Petra Kvitová, Rusové na OH být nemají...jen jeden názor sportovce, který to vidí jinak než ten kdo je má údajně zastupovat.Ma sportovce zastupovat někdo kdo si ještě nevšiml,či neví co se děje na Ukrajině a kdo je agresor, který zabíjí nejen ukrajinské sportovce.Ne....a také už nezastupuje.

5 3
možnosti

Tak nevím autore, máte radost z tohoto Vašeho článku, když se podíváte do diskuze, jací lidé zde Vámi nadšeně souhlasí..? :-/

4 5
možnosti

Perzekuce lidí, kteří mají jiný názor, než je ten provládní, začíná nabírat nebezpečné obrátky. Obávám se, že už stačí málo a budeme se udávat a perzekuovat stejně, jako za Rakouska nebo v padesátých letech.

19 1
možnosti

Za Rakouska od konce 60 let 19. století žádné perzekuce nebyly.

0 3
možnosti

Jaký trest byl falešně zdůvodněn? Nebo jen úderný titulek, který zabere na jisté spektrum poněkud jednodušší části společnosti?

5 5
možnosti
Foto

PRO P. MUDRU---Falešné je podle mého soudu tvrzení, že se nejednalo o postih za názor, jak uvedla paní ministryně, a přitom se to celé točí jen kolem toho, co D. Svoboda v TV řekl čili byl postižen za názor.

6 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal