Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pěkné co ten Kupka stihl za rok a kousek vyprojektovat, vykoupit a postavit. Já si ale budu hlavně pamatovat jeho předvolebních 400 km za 4 roky. Pak budu tleskat.

0 0
možnosti

R^

Po Listopadu jsme od Evropské unie dostali peníze na dálnice. Stavěli jsme golfová hřiště. Chcete projet Českými Budějovicemi z jihu na sever? Ve špičce na to počítejte nejméně s jednou hodinou! Ve špičce vám jen vjezd trvá nejméně hodinu! Doufám, že se to s Fialovou vládou konečně změní!

:-)

0 0
možnosti

Mne se týká D6. A to po Kolešov, na druhou stranu do K. Varů nejezdíme. Dlouhá, předlouhá léta (zdaleka to ještě nebyla D6, ale jen R6) z Prahy do Nového Strašecí, až nedávno prodlouženo ke Krušovicím. Jestliže píšete, cituji: "D6: každý rok se prodlužuje o pár kilometrů, další jsou ve stavbě," pak zdaleka ne každý rok. Roky se na to nesáhlo a jestli se teď kolem staré "Karlovarky" něco konečně děje, pak je to zásluhou posledních deseti let.

0 0
možnosti
Foto

Nepřipadá mi, že jste ten blog správně pochopil.

1 0
možnosti

Na Morave se pramalo deje pane Flasko. Planovanou dalnici Brno-Viden (c.52?) zacal stavit uz soudruh Hitler jako dalnicni spojeni B reslau (nyni Vratislav)-Viden. Po valce se az po dobu nedavnou nic nedelo, soucasny stav je jeste mene povzbuzujici. Tedy delka= 51 km, v provozu necelych 17km, ve vystavbe 0 km, v priprave 31km. Prepokladany rok dokonceny 2028, usek kolem vodnihi dila Nove Mlyny 2030. Jak dlouho bude trvat nulovy stav vystavby vi jen vsemohouci Buh!

1 0
možnosti

Hlavně poděkujte nenáviděným ministrům dopravy. Jeden se jmenuje Ťok a druhý Havlíček.

2 2
možnosti
Foto

Nebo Kupka. A kde je 6 smajlíků?

3 1
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,25
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.