Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Objevuje se směsice obvyklých nesmyslů."Lidé se bojí vyjadřovat". Je otázka, kdo se vyjadřuje? Běžného občana netřeba řešit. Co se Státními zaměstnanci? Jejich posláním není, aby se vyjadřovali. - Jejich posláním je sloužit státu. Za to jsou pak i placeni. Učitelové a děkanátové. Za 1 Republiky? Zcela apolitičtí, být v odborech nemyslitelné. Špice špice armáda? S mírným přeháněním- polní soud. Voják popírá usnesení OSN o zločinném režimu. Podobně haní výrok soudců z Haagu, o válečném zločinci. Před těmito má ČR bránit. Nikoliv s nimi přátelsky sportovně zápolit! Zastaralé a nemožné metody předků? Jak je to možné, že naše republika byla jednou z posledních bašt demokracie? Následoval Adolf :-)

8 2
možnosti
JV

Co to melete? Svoboda nic nepopírá . Jako šéf sportovců při olympijském výboru se snad má právo vyjádřit ke stanovisku MOV, ne? Jste hodně mimo, s tím moralizováním.

7 1
možnosti
AM

A20d81a37m 23M15a61l67ý

31. 3. 2023 8:55

Nádherný sportovec s nádherným jménem ... šlápl do lejna a ještě se jím pomazal.

Co si to na něj ta osoba s temným jménem dovoluje? ;-D

3 3
možnosti
Foto

Pokud se nemýlím Svoboda je voják.

5 4
možnosti
JV

To by blbej neřekl a ještě blbší nečetl v blogu.

5 0
možnosti
Foto

Pri tomto pristupu se diky medializaci lidi budou cim dal vic bat rici svuj nazor. Univerzity, politologove, ucitelky ZS a dokonce i sportovci-nejlepe hned trestne stihat a zavrit do basy.

Pred revoluci jsme meli loutkovou vladu senilnich stariku, dnes loutkovou vladu fanaticke a stejne nechytre Cernochove a Pekarove a inkvizitora Rakusana atp.

9 4
možnosti
Foto

Fanatičtí by byli, kdyby to dělali z přesvědčení. Oni jsou jen oportunističtí, stejně jako vlády za časů socialismu. Jednají v souladu s ideologií nadiktovanou z nových "Kremlů" a národ nutí chovat se podobně.

1 0
možnosti
DS

Sportovci měli jako málokdo možnost za socialismu vyjíždět do zahraničí. Měli například možnost mluvit cizími jazyky. Jako málokdo se pak byli schopni zorientovat v západním světě když hranice padly. Co nám bude platná porážka Ruska, když bude plné lidí s nimiž se nedomluvíme a kteří budou úplně indoktrinováni.

Zakazovat sportovcům se účastnit v soutěží v zahraničí je nesmysl.

7 2
možnosti
Foto

A vy máte pocit, že s nyní se s Ruskem domluvíme? Žijí ve svém vlastním světě.Zakazovat reprezentantům ruského agresora účast na mezinárodních soutěžích má smysl.To co provádí Rusko do civilizovaného světa nepatří a v Rusku by si to měli konečně uvědomit...

5 2
možnosti
Foto

Jestli jste si nevšiml tak Svoboda už potrestal sám sebe.Od svých sportovních kolegů to pořádně schytal a i od svých fanoušků.Ty hloupé žvásty,které v omluvě ještě rozmazaval jako lejno se už s ním potáhnou i bez případného trestu...

5 0
možnosti
Foto

Na UA umiraji lidi a dochazi vojaci a politici misto aby se zamerili na reseni situace, tak honi naprosto nedulezite sportovce, kteri s invazi nesouhlasi.

Mezitim jezdi Pekarova podporovat "samostatny stat", kdyz cela EU i USA uznavaji politiku jedne Ciny.

To jako po valce jedne uz se chystame na valku druhou a za chvili vyloucime sportovce Cinske, nebo co?

7 1
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články