Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Pane Stejskale, jak by se vám líbilo, kdyby někdo na téma holocaust říkal, ze" je to možná mylka a kdo vi jak to bylo a ze nejsou relevantní informace...".

3 0
možnosti
Foto

PRO P. DRÁPALA---Jedna věc je, že mi se to samozřejmě nelíbilo, protože takový člověk říká nehoráznou lež, druhá věc je, jestli takového člověka poslat do kriminálu anebo ve veřejné debatě označit za lháře. V mém pojetí svobody jsem pro to druhé.

2 0
možnosti
MB

Souhlasím, popsané potvrzuje - I naši upřímnou naivitu v r. 1989. Dostavují se jevy, zcela nepředpokládané. Establishment si s tím neví rady, norma posuzování ještě stanovena nebyla. Následuje to mantinelové. Od křeče udržení absolutního vyjadřování se, až po osobní vendetu ...

Určitě nikdo nepředpokládal - Podporu oligarchy levicí. ČSSD a KSČm. Aby spolu vládli a střetli se společně na demonstraci Odborů. Vcelku úsměvné a neškodné. Ocení to volič. Jiné případy ovšem jsou. Pokud se dostanou za katedru učitelky, dokonce na děkanát. Zcela specifický případ je důstojníka naší armády! Pořád jde o Státní instituce, lidi placeni z daní. Oni v podstatě popírají usnesení OSN, výrok soudců z Haagu o válečném zločinci. Co s tím? Jakkoliv jde o jejich připotroublé výroky, společnost se zřejmě musí bránit ! Jistě, ještě to neumí ...

Dobře to řešila 1 Republika. Jsi Státní zaměstnanec? Politická, odborová angažovanost nepřichází do úvahy! Služ a vyhlížej definitivu. Učitelem, vojákem jsi pořád, i v době svého volna. Zastupuješ nějakou instituci - Přispěj k její prestiži, dej osobní příklad. ...

Ten Svoboda je zcela symbolický. Nese nějaké jméno. V ČR docela zažito - "Se Svobodou za svobodu".Jistě, to se psal r. 1968. Nicméně, ruské hordy řádily opět. Ideální je, vyslat jej na Ukrajinu. Pobude tam tak dlouho - Dokud tam nenastane režim jména, jehož nese ... :-)

5 2
možnosti
JD

Pane Bučku, zaujala mě ta podpora oligarchy levicí a jejich společná odborářská demonstrace.

Předpokládat se to nedá! Ovšem jestli to nebude tím, že oligarcha není úplný oligarcha, levice není levice a odbory nejsou odbory. ;-)

V médiích se opět neřeší požadavky demonstrujících, ale cena bundy p. Babiše.

Není to celé postavené na hlavu?

Autorovi uděluji karmu, velice dobře popsaný stav. R^R^R^R^R^

1 0
možnosti
KL

Svoboda slova znamená i svobodu říkat blbosti aniž by za to hrozil nějaký postih. Pokud to přestane platit, tak si na svobodnou společnost jenom hrajeme.

Nebo že by se letos pálily čarodějnice o měsíc dřív?

12 1
možnosti
Foto

Čarodějnice už se tu pálí delší dobu. Svoboda se vyjádřil tak jak si myslí, že by to mělo být, ale někdo mu rázně vysvětlil, že je to špatně. No tak prostě otočil. Co naděláš.

3 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal