Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Svoboda je voják a jako voják ve věcech politických je ze zákona omezen. Když vstupoval do armády, tak s tím souhlasil. Porušil to ???? Porušil.

3 0
možnosti
Foto

PRO P. KINDLA---Nabyl jsem dojmu, že v České TV vystupoval D. Svoboda primárně nikoli jako voják, ale jako funkcionář ČOV. Byl tázán a odpověděl. Odpovědi se mu dvakrát nepovedly, ano, následně se omluvil. Přesněji požádal o odpuštění. Já mu sice nemám co odpouštět, ale jako křesťan o odpouštění něco málo vím. Jeho prosbou o odpuštění považuji věc pro sebe za vyřízenou.

0 0
možnosti
Foto

Doted jsme rikali, ze se se svobodou slova to u nas neni tak hrozne a nelze srovnavat s komunisty v minulosti, protoze komousi lidi perzekuovali a zavirali do kriminalu. Mysleli jsme, ze zustane u honu pouze medialnim. Posouva se to rychle..... :-(

Vam karma.

4 3
možnosti

J80a37k55u56b 36Š64o86l89c

31. 3. 2023 8:59

Je naivní představa, že vás zaměstnavatel nechá plácat, co chcete a poškozovat jeho pověst. Můžete mít svůj názor, ale současně musíte unést následky svého jednání. Pokud ministerstvo obrany usoudí, že chování D. Svobody poškozuje jeho pověst (a to poškozuje), není důvod, aby ho nepotrestalo. Není to na propuštění, ale na nějakou důtku to zralé je.

0 0
možnosti
LC

Nedivím se ničemu. Už jsem to jednou zažil.

2 0
možnosti
JK

Mně osobně by i ta omluva stačila. Nic méně ovšem už takový člověk nemá co pohledávat ve vysoké funkci našeho olympijského výboru. Není to fér vůči sportovcům, co z plných sil podporují Ukrajinu proti rusáckým nájezdníkům.

4 1
možnosti
Foto

PRO P. KOPECKÉHO---To je ale primárně věcí ČOV, tak jako je primárně věci VŠE, jestli doc. Ševčík zůstane nebo nezůstane děkanem NH fakulty. Pokud v jednom i druhém případě přijdou o funkci, která není nároková, z rozhodnutí demokratické většiny příslušného orgánu, pak bychom to měli respektovat. Myslet si to můžeme cokoli, dokonce to i zveřejnit.

1 0
možnosti
Foto

Tak Svoboda se omluvil a všichni se budeme tvářit, že se nic nestalo? Kdyby se omluvil Hitler taky by to stačilo? Kdo ví jak to s těmi koncentračními tábory a holocaustem vlastně bylo....možná příklad přitažený za vlasy, ale zpochybnovat, omlouvat ruskou agresi je přesně to o co se ruská propaganda snaží. Oslabit podporu napadané Ukrajiny. Svoboda má na sobě uniformu vojáka české armády a to by mělo něco znamenat....

3 3
možnosti
LH

Tak pamatuji jednoho bloggera a jeho blog o Buci a podívejme jak se napravil ;-D

1 0
možnosti
JK

V roce 1989 jsme o svobodě slova žádnou představu neměli, kde by se po čtyřiceti lety vlády jedné strany vzala ?

1 0
možnosti
Foto

PRO P. KOREJSE---Tak já jsem měl v listopadu 89 představu o svobodě naprosto jasnou. Věděl jsem přesně, co od nového režimu chci. To jsme měli prodiskutované s přáteli zevrubně.

0 0
možnosti
LS

Děláte z nich chudáky mučedniky.

3 2
možnosti
PN

Zajímavé čtení. Doufám, že Váš blog si přečte co nejvíc lidí. Včetně těch, kteří se podivují nad pojmem "totalita light" a nebo se děsně rozčilují, když jsou nazváni "uličním výborem" a pod.

6 0
možnosti
JK

Podivuji se oprávněně, protože se jedná o hloupé nálepky využívající negativních konotací zmiňovaných výrazů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal