Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

toto je čo za uja?

2 0
možnosti

Důvodem toho všeho je co? Že se Západ s Ruskem maže a nenapře všechny síly. Např. Španělsko má 250 Leopardů a Ukrajině dá pár kousků. Ostatní potřebuje pro svoji obranu. Jakou? Myslí si, že se Rusáci u nich vylodí?

Tak je to se vším.

Posíláme Ukrajině převážně staré zbraně těsně před sešrotováním, v nedostatečném počtu, pozdě, a v různých typech. Při první poruše je efektivnější některé dodané krámy zapálit než opravovat. Číně stačí udržovat Rusko jakžtakž pohromadě a nechat Evropu i Spojené státy krvácet. Ze stejného důvodu si v Pacifické oblasti vydržuje rakeťáka Kima a jeho Severní Koreu.

7 3
možnosti

Tak to asi píšete trošku přehnaně, tam hraje roli hlavně to, že Ukrajina je pro fritze a žabožrouty příliš daleko. I my jsme velmi daleko na východě, tak to je. Dokladem toho je skutečnost, že rok utekl a Evropa fakticky vůbec nezvedla výrobní kapacitu na munici. O zbraních se raději vůbec nezmiňuji - kdyby to člověk blíže zkoumal, tak si myslím, že by zjistil, že kapacita dále poklesla, v duchu nastoupené cesty posledních 30, 40 let.

1 0
možnosti
Foto

Tak jedna z těchto předpovědí už vyšla - Brazílie se s Čínou UŽ DOHODLA na vzájemném vypořádání mimo dolar v národních měnách.

2 0
možnosti

Brazílie je změ zítřka. A vždycky bude.

1 0
možnosti

S Ruskem nejde nic vyjednat, nedá se jim věřit. S nimi lze buď bojovat, nebo se jim vzdát

6 1
možnosti

Kdy odjíždíte na frontu?

4 6
možnosti

Milý autore, je mi vás líto.

4 2
možnosti

Zatim jen RF strasi s jadernymi zbranemi, pane Víte Klímo. Dalsi staty s takovou kapacitou mlci a nechaji svet se trast. Je treba dusledne ukazat RF, tedy obcanum Ruska, ze i jejich zeme je mozne zasahnout s temito zbranemi. Jestli i oni chteji spachat sebevrazdu, dejme jim najevo nase moznosti.

Jestli RF hraje na nase nervy, musime stejnym zpusobem odpovidat. Jinak to nejde.

0 2
možnosti
Foto

Nebojte, oni dobře vědí, že Američané v rámci ukazování svalů neměly problém atomové bomby použít.. Oni vůbec umí být jen zákeřní nebo zbabělí..

2 3
možnosti

Stejně by mne zajímalo, proč lidi píšou tyhle blogy. Putin a ostatní ruská nacionalistická kamarila mají jen jeden cíl - obnovit ruské impérium v tom rozsahu, jak se k němu dostalo po roce 1945. Tzn. zábor až po Cheb a Němce jako užitečné idioty. Zní to fantasticky, ale nezapomeňte, že impérium se obnovuje postupně. Teď porazit Ukrajinu, pak změnit orientaci režimů ve střední Evropě, pak porazit Poláky. A z fritzů budou najednou nějací kamarádi, i žabožrouti se budou klanět. Tzn. jaký mír? Zatím hrozba jaderným úderem funguje, tak proč nepokračovat. Kupř. čeští důchodci jsou ochotni pro pár stovek zvýšení důchodu navíc klidně zrušit armádu - tak proč na tom nezapracovat. Země jako Bulharsko, Rumunsko, Maďarsko, Slovensko a my po porážce Ukrajiny spadnou Rsům do klína samy, a ještě s nadšením. Povíme si za 5 let, zda jsme kladli jakýkoliv zaznamenatelný odpor. A proč by USA pomáhali těm, co po nich leda tak plivou.....

6 4
možnosti

"A proč by USA pomáhali těm, co po nich leda tak plivou....."

Pretože majú uzavretú zmluvu o pomoci, USA nie sú Rusko zmluvy a dohody plnia.

1 2
možnosti
Foto

Američané nejsou žádní chcimirove, je to globální světová velmoc, které tato válka vyhovuje R^

6 15
možnosti

To znamená že chcimírové jsou rusové, kteří válčí nepřetržitě 32 let od rozpadu CCCP?:-P

9 2
možnosti

J24i26r34k77a 80K25o94r68n

30. 3. 2023 17:33

Jediná věc, která na Rusko funguje a vždy fungovalo je pouze odstrašení a síla. Rusáka by nikdy ani ve snu nenapadlo přepadnout třeba Uzbekistán nebo Kazachstán, viz historie od vzniku RF, i kdyby tam etnickým Rusům trhali nožičky a jedli ruské děti každý den k snídani i k večeři, proč? Protože je chrání Čína a její síla a moc....ostatně ruské přísloví praví: "Silný smlouvy nepotřebuje a slabému nejsou k ničemu"

4 3
možnosti

Dohoda s Ruskem? Asi jste si nevšiml, ale v Rusku je u moci banda válečných zločinců, kteří jsou na své zločiny hrdí, rozšiřují jejich působnost a chvástají se tím, že kašlou na mezinárodní právo, a hodlají se světem udělat to, co oni uznají za vhodné. Včetně použití jaderných zbraní. A Russácká hrozba má dvě ostří: 1. Pokud se nám nepodrobíte, nebudeme váhat s použitím jaderných zbraní. 2. Pokud nám ustoupíte, potvrdíte tím, že nejste státy, ale srágory, takže vás v dalších letech porazíme a přinejmenším v Evropě nastolíme ruský svět. A nenechte se zmást: Ta nejhorší pakáž, která v Česku podporuje Putina, by ani chvíli neváhala, kdyby měla ty možnosti, co má Putin. Také by nás ničila.

7 4
možnosti

Dohoda s Ruskem? Neco jako dohoda zlodeje s okradenym! Smir navrhovany Cinany dava zlodeji pravo si svuj lup ponechat.

Autor clanku ma nekolik zajimavych postrehu, co mu vsak chybi, je smysl pro spravedlnost. Stranit zlodeji a nasilnikovi je absolutne neprijatelne!

2 4
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik