Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ A navíc je to křupan, který se neumí chovat. jeho veřejné výroky na adresu premiéra ČR nejsou hodny pedagoga, natož děkana fakulty.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

J12o62s34e83f 92U24l56m10a32n

30. 3. 2023 16:50

Nelze nesouhlasit. R^

2 0
možnosti

Akademický senát a vědecká rada měly jiný názor.

1 0
možnosti

Není žádným tajemstvím, že tam má Ševčík své lidi, kteří ho vždy podrží. Doufám, že se rektor rozhodne správně.

3 0
možnosti

kdyz si clovek precte na anglicke nebo nemecke wiki, co to obnasi byt dekanem nejake fakulty, tak zjisti, ze autor blogu je naprosto mimo. Na te viki stoji, ze dekan po jmenovani vetsinou konci jak vedeckou tak skolitelskou cinnost.

Take tam neni nikde zminka o tom, ze dekanem se muze stat jen nekdo , kdo ma tolik a tolik vedeckych publikaci.

Je mi lito, ale clanek autora je skutecne naprosto mimo.

2 4
možnosti

Mimo je spíš autor tohoto příspěvku. Postavení děkana v Německu a anglosaských zemích je jiné než v Česku. To by si měl uvědomit. Dále Ševčík vzhledem k své nízké odbornosti se vůbec neměl stát vyučujícím na VŠE. Ovšem, co čekat od člověka, který věří nesmyslům, že Američané nepřistáli na Měsíci. :-)

3 1
možnosti
Foto

J77a90n 40A82n64d14r32l40e

30. 3. 2023 0:41

nemel, nejspis nemel, ale to ze je , je vizitkou skoly, potazmo vysokeho skolstvi...bohuzel

vam R^

2 1
možnosti

R^

Překvapilo mne, že naši politici neumí česky! Ale ani redaktoři v televizi nejsou lepší. Chybí na školách kvalitní češtináři? Nezamhuřujeme příliš nad vzděláním své oči? Ale nejhorší je, že kvalita učitelů na vysokých školách také není excelentní! V roce 1968 jsme odmítali docenty a profesory jmenované pro partajnické důvody více než pro odbornosti! A dnes je to tu opět! Já na bráchu, brácha na mne! Co s tím?

:-)

6 0
možnosti
Foto

R^ Váš titulek vyjadřuje přesně moje trvalé přesvědčení, a to aniž bych ty ostatní důvody vnímal jako méně významné. Neměl se jim stát i kdyby byl geniální ekonom.

3 1
možnosti

Souhlas! Je to divná figurka!

0 0
možnosti

V tomto se zcela výjimečně naprosto shodneme.

2 0
možnosti

Ano, a ve snaze Marka Bendy stát se ústavním soudcem jistě také.

0 0
možnosti
Foto

Docentu Miroslavu Ševčíkovi je 65 let. Mnozí mnohem mladší mají už titul profesora, kterého už pan Ševčík asi nedosáhne. Docent Ševčík vystudoval a prakticky celou svoji kariéru strávil na národohospodářské fakultě VŠE. Tomu se také říká incestní vztah. :-P

4 0
možnosti

A chcete snad říci, že Ševčík je jediným děkanem VŠ v ČR, který nemá titul profesora? Ono to třeba může být způsobené i tím, že jelikož funkci děkana vykonává již řadu let, tak kvůli povinnostem s touto funkcí spjatými na dodělání profesury ani čas neměl.

0 2
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,67
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz