Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už dlouho mne naše repre nechává chladným a nic na tom nezměnilo ani utkání s Polskem kde jednak zafungoval faktor Eden (sešívaní tam v poslednní sezóně neztratili ani bod a Jurásek se tam cítil jako ryba ve vodě) a měli jsme neskutečnou kliku, když po třech minutách bylo vymalováno. Zápas v Moldavsku byla jedna velká ostuda. Herní výkony jednotlivců i strategie a taktika trenéra Šilhavého.

0 0
možnosti

"Vyfasovali" jsme snad nejlehčí skupinu kvalifikace na EURO 2024 a klíčové zápasy budou právě s Polskem. Důležité je, že jeden už máme úspěšně za sebou. Remíza venku, byť se slabým soupeřem není nic fatálního, slabší chvilka padne kolikrát i na mnohem silnější týmy (viz poslední MS), než je ten náš.

1 0
možnosti

To je sice pravda, ovšem pokud by naši zopakovali tak bídný výkon jako včera i v některých jiných zápasech, pak by nejspíš měli problém i s Albánií a při zápase venku možná i na Faerských ostrovech.

1 0
možnosti
Foto

Fotbal nesleduji. Jen vím, že to takhle bylo, co pamatuji. S dobrým soupeřem odvedl nároďák slušný výkon, pak vyjel za outsiderem a prohrál.

0 0
možnosti
Foto

Já fotbal sleduji hodně. Nejvíc sice naši ligu na O2TV Sport a v Edenu, ale i anglickou a německou. Naposledy jsem koukal na Neapol, která suveréně vládne v Itálii. Fotbal už dávno nehraji aktivně kvůli zraněnému kolenu, ale golf zvádám i bez ortézy ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik