Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po obsazene snemovne i senatu je skutecne trapne, ze jednota US neni jista. Proto by obcane meli nejen souhlasit s panem Bendou, ale jit dal. Snad se v hodne a hodne liberalni (co se tyka dodrzovani zakonu) petikoalici najde dalsich 14 studentu Zapadoceske univerzity pro zbyvajici kresla US. At se nemusi zbytecne menit pravidla pro pridelovani sporu jednotlivym soudcum ci pravidla hlasovani v plenu. Prezident preci nemuze slibovat jednotu a rad obcanum bez toho, aby si zametl pred vlastnim prahem (ustavnim soudem). :-)

6 1
možnosti
ZB

Nějak mi pod tím blogem chybí poznámka "sponzoroval Matek Benda".

9 0
možnosti
MH

M23a94r13t68i26n 45H72o34l93y

28. 3. 2023 23:16

Jak jsem ten prispevek postupne cetl, tak jsem porad cekal, kdy na zaver prijde neco satirickeho a tomuto povedenemu prispevku se spolecne zasmejeme Ted s hruzou zjistuji, ze to bud autor myslel smrtelne vazne, i s temi neskutecnymi komentari o obetave politicke praci, studiem na plzenske pravnicke fakulte a predpokladech pro pozici ustavniho soudce, anebo tu svou skrytou ironii uspesne dohral az do konce a ted se smeje, jak jsme mu skocili na spek. Date nam vedet, pane autore, ktera z tech verzi je pravdiva? Pevne verim, ze ta druha.

1 1
možnosti
MZ

Vyborne napsano. Mate talent! Sice leckdo Vasi ironii nepochopil , ale o to je to cele smesnejsi. Pan Benda je takovy Svejk nasi politiky.

22 0
možnosti
ZV

Vždyť zná jen cestu do poslanecké sněmovny, ještě se nám cestou ztratí..:-))

12 0
možnosti
PB

..... kolegové, jinak špičkoví právníci na Ústaváku, budou určitě nadšením bez sebe!,- ...... spolupracovat s takovou kapacitou sa málokemu poštěstí;-DEU!

15 0
možnosti
JM

Jeho tatínek se musí v hrobě obracet...:-/

5 0
možnosti
PD

Proc, on stejně jako Dienstbier starší dotáhli po listopadu své synacky hned do vrcholove politiky a umetli jim tam cesticku

1 0
možnosti
IM

I30v25a39n 93M81i83n19á32ř

28. 3. 2023 18:57

Marek Benda by ústavním soudcem rozhodně býti měl !! Ne nadarmo se oněm říká - "že se narodil v Poslanecké sněmovně". Je vůbec možné, že by snad někdo měl lepší předpoklady ?

4 1
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 43,73
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik