Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Protože členové hnutí ANO dělají ve věci "největšího hnusu" chcíplého brouka (a zde jsou ve shodě s koalicí) , napsal jsem ministrovi Balašovi dotaz na Parlamentní listy:

Vážený pane ministře,

ve svém neplaceném čase jsem se pokusil objasnit slova A. Babiše, jimiž obvinil nejmenované učitele nejmenovaných škol z politicky motivované dehonestace dětí členů hnutí ANO a nazval to "tím

největším hnusem". Tím padl na učitelský stav velmi ošklivý stín. V článku v PrahaIN jsem se dokonce dočetl o porušení zákonů č.101 a 110 učitelem nejmenované pražské školy, který si na studentech vymohl volební preference jejich rodičů a vybral je od nich dokonce v listinné podobě a opatřené podpisem. Podobný hnus tu od padesátých let, kdy byly šikanovány děti kulaků a politických vězňů, jistě nebyl. Překvapilo mne tedy, že občanům nebyla poskytnuta jediná ověřitelná informace, což v čase tlaku rozmanitých desinformací považuji za nešťastné. Občan pak snadno může nabýt nepříjemného dojmu, že je zde důvod k pochybnostem. Tohoto dojmu jsem nabyl, a proto jsem se obrátil na Odbor školství hl. města Prahy. Tomu ale není znám žádný takový případ. Hodláte věc objasnit? Děkuji.

0 0
možnosti

Hádám,že nekopete za ANO či SPD

0 0
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 14,99
  • Průměrná čtenost 369x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5