Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak k tomu mám zrovna co říct taky. Mám už jenom přední. V dětství jsem chodíval rád k prarodicům a ti měli po šedesátce už umělé ve skleničce. Už tehdy jsem to periferně pojal jako fakt, že jednou to budu holt mít taky tak. Teď jsem ve stejném věku a mám pořád ještě ty přední a mohu se smát :))

0 0
možnosti
Foto

J82a78n 87A88n19d47r66l10e

29. 3. 2023 22:26

vim, ze zuby to nenahradi, ale mas tu jednu karmu R^:-)

1 0
možnosti

K tomuto problému přispívá i obecný nedostatek lékařů a dostupnost péče vůbec. Ale konečně píšete to i s tou novou stomatoložkou, která bude tuším dva dny v týdnu někdy od června...

0 0
možnosti
Foto

Zuzi,

úplně rozumím... dvojčata na střední, jeden brýle, já brýle na zuby mi nezbývají peníze :-/

0 0
možnosti
Foto

nojo, já jsem naštěstí měla zuby v cajku, když jsem ještě měla na krku děti:-)

0 0
možnosti
Foto

Jo, zuby jsou drahé, u mě jakž tak v pohodě. Ale nezůstávám pozadu. U mě jsou to brýle co rujnuje bankovní účet. A to mám obyč na čtení, na počítač a dálku s obyč. skly. A pokud se přidají zuby.... 🤔

2 0
možnosti

O brejlích bych mohla povídat. Jsem zvyklá na multifokály - ráno nandám, večer sundám. Vždycky jsem si brala rovnou dvoje, abych měla náhradní, loni na podzim se mi v optice protočily panenky a vzala jenom jedny. Na druhý teď šetřím.

0 0
možnosti
Foto

Zemáky a zelé - živobytí celé. Jasně. Znám a, upřímně řečeno, vařený brambor s kysaným zelím, dobrota. Ovšem lečo taky, když panbů dá a urodí se surovina :-)

A ad zuby - asi vás to neuklidní, ale ono je draho i na venkově. Nejspíš proto, že je to zakázková ruční práce, ti, kteří ji vykonávají, jsou zpravidla vysoce kvalifikováni a rovněž tak na materiál samotný jsou kladeny vysoké nároky.

Co bych ovšem já osobně považoval za rozcapenost, jsou individuální maximalistické požadavky na vzhled vlastního chrupu. Pokud je pro někoho alfou a omegou "jak to vypadá", no tak to je pak chudinka jedna malá v pasti a nezbývá mu, než šetřit, šetřit a zaplatit si to :-)

1 2
možnosti
Foto

Souhlasím. Já nechci mít úsměv filmové krasavice, mně stačí, abych se mohla usmívat od ucha k uchu a neměla potupné mezery v úsměvu:-)

3 0
možnosti
Foto

Jo! Obě babičky pěstovaly papriky a rajčata. Když se urodilo, člověk aby pořád jedl jenom lečo.;-D Ale pak zase do dalšího léta nebylo.

0 0
možnosti

Vzdyt se dalo zavarit.

4 0
možnosti

Souhlas - Zuby, pohroma huby. Tady ve Statech platime na zuby separatni pojistku, ktera - na rozdil od zdravotniho pojisteni - ma tzv. out-of-pocket expesnes (vydaje, ktere clovek zaplati z vlastni kapsy) v obracenem gardu. Jinymi slovy, pokud u zdravotniho pojisteni (ktere obvykle kryje 70-80% ceny) dosahnete behem roku urceneho maxima, vsechno nad potom kryje pojistovna 100%. U zubu je to presne naopak, navic to maximum je proklate nizko, z me zkusenosti $1.5 - 2K. Do teto vyse pojistka kryje obvykle 80%, u korunek, mustku a jinych taskaric 50%. Kdyz dosahnete maxima, platite vsechno nad ze sve kapsy.

Uvedene se tyka pojistek krz zamestnavatele, s osobnim pojistenim ci Medicare/Medicaid nemam zkusenost.

1 0
možnosti

J41i86r87i 69H34r38u31b97y

27. 3. 2023 17:42

Novej kloub taky neco stoji.

0 0
možnosti
Foto

Vím, ale to je trošku jiný kafe

0 0
možnosti

Kocku mate, tak jiste vite, kolik stoji veterinar...

Jen minuly tyden jsem vyplazl za naseho pejska 7 litru.

0 0
možnosti
Foto

Hmmm... mícháte jabka s hruškama :-)

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS