Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Tak jen doufejme, že vám se stařecka demence vyhne. Výše popsané nema mnoho společného s tím, že je někdo důchodce, ale s tím, že se mu to pomotalo v hlave

7 0
možnosti
MB

No... moc bych nesázela na to, že pomotané v hlavě to mají Ti okolo. Máme sousedku, která v každé práci skončila, protože jí kolegyně dělaly naschvály. Poprvé by jí to člověk i uvěřil, kdo ví, kdo dělal vedle ní. U páté práce už je jasné, že divní nejsou ti okolo.

1 0
možnosti
MK

Povaha člověka se nemění, zůstává stejná, jen stárnutím vyplouvají na povrch stále víc záporné vlastnosti jedince. Kdo byl zlý, bývá ke stáru ještě zlejší, kdo byl bezohledný, bývá bezohlednější, kdo byl hrubý, bývá hrubší, kdo byl vulgární, bývá vulgárnější. Je opravdu smutné, že se takto chovají někteří senioři.

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=799800

Takže autorku čekají pěkné časy, až sama dospěje přes osmdesát.;-D Pak se objeví nějaká "mladice", okolo 67 let a bude lkát na protivnou bábu, bydlící o patro výš nebo níž. ;-D

10 0
možnosti
Foto

Hlavně tento druh chování je typický pro lidi, kteří mají ve všem jasno, aniž by věděli. Kape mi voda na parapet, to je jasný, že mi ji tam lije bláznivý soused. Zdá se, že i autorka má o každém jasno. Tak aby nám jednou do bytu nechrstla kýbl vody jako to teď pomyslně udělala seniorům svým článkem. 🙈🙈

4 0
možnosti
Foto

Rozumíme-li smyslu života, chápeme také, že nic se v něm neděje náhodou. Je tak lehké odsoudit. Víte něco o těch lidech? Zeptala jste se jich, čím si v životě prošli? Možná byste dostala odpověď na otázku, proč jsou takoví. Druhá věc je, proč máte ve svém životě takové lidi a proč máte potřebu o nich psát a hodnotit je. Odpověď znáte jen vy. 😉

11 0
možnosti
Foto

Napsala jste to za mne. Něco v tomto duchu jsem chtěl napsat rovněž R^

4 0
možnosti
Foto

Nechutně paušalizujete, nešťastná madame. Ostatně ten prvý případ je zřejmý příklad senilní demence, tedy chorobného stavu a ne zla. A lumpárny a zlomyslností dělají lidé už od batolecího věku.

11 0
možnosti
JV

Vy jste politováníhodná osoba.

13 0
možnosti

Já vám nevím, žijete nějak blbě... asi se to může stát, že narazíte na blbce souseda, ale kolem vás jsou zjevně ti blbí (senioři) všichni a jenom vám škodí.

U nás ve Strojeticích jsou tihle důchodci babičkami a dědečky, ke kterým když přijdete do chalupy na třeba i neplánovanou návštěvu, dostanete pořádnou porci lógrovýho kafe, k tomu buchtu nebo kus štrůdlu - a nedej bože, že si nezobnete, to vás po celý obci pomluvěj - děda vytáhne kalíšky a naplní je nějakým ušlechtilým mokem a připíjí s vámi do té chvíle, která se následně nelíbí mojí manželce.

Nezlobte se, na fotografii nevypadáte jako juniorka, k těm penzistům máte obávám se blíž, než k jakémukoli teenagerovi. A ne poprvé se vyjadřujete jak nevychovanej, zpovykanej čtrnáctiletej inteligent.

25 0
možnosti
RK

To tam máte nějaký gerontogang?

5 0
možnosti
Foto

Tak z mladých hlupáků se pouze stávají stáří hlupáci, kteří mají více času svou hlouposti obtěžovat okolí...

3 0
možnosti
Foto

Nesmysl. Jasně že s věkem nepřichází moudrost, takže blb zůstane blbem (co pane Bárto?), ale je i demence, což autorka jaxi nevzala v úvahu.

A jinak souhlas s "předřečníky" - Vy fakt musíte mít těžký život...

3 0
možnosti
Foto

To je přesně o vás...krásně jste se popsala. Za tu sebekritiku - palec nahoru.

7 1
možnosti
AL

Jojo, jak píšete... Když je nemocný duch, nemůže být na tom tělo líp... Zkuste se léčit, možná by Vám to pomohlo !

8 0
možnosti
PC

R^Tento typ lidí nikdy nepřizná, že je něco špatně s nimi. Špatní jsou dle nich všichni kolem, jen ne oni sami. Proto žadnou pomoc ani nevyhledávají - ve svých představách jsou to přece oni, kdo jsou etalonem vysoce vyspělých duchovních a morálních lidí...:-P

2 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik