Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Proboha, kde to žijete?

1 0
možnosti
JM

J95a42n 41M73a62r40e86k

25. 3. 2023 19:27

Ona nežije, je braindead. (Angl. výraz pro totální zabedněnce)

0 0
možnosti
Foto

;-DTak nevím, čím se bude bavit autorka. Tedy, pokud se dožije důchodu, a z některých důchodců jí do té doby neklepne;-D

4 0
možnosti
Foto

J52o61s80e46f 31B37á48r59t27a

25. 3. 2023 10:57

Mezi tím balastem blogů zase něco osvěžujícího.

4 0
možnosti
MM

Já a má početná rodina ve svém okolí nic takového nezažívá.

Domnívám se, že u vás je to obsese vůči seniorům a sama se bojíte stáří.

8 0
možnosti
Foto

Souhlas, nicméně, myslím, že paní je sama postaršího věku, ale tímto si dokazuje, že je lepší, než mi normálně staří.;-)

Ale když si přečtete pár článků paní Šiander, tak zjistíte, že i mezi mladšími jsou tací.:-)

1 0
možnosti
MB

První otázka: Jak souvisí věk s tím, že se člověk chová jako ...?

Druhá otázka: Dá se předpokládat, že Vaše blogy budou nenávistnější a nenávistnější? (Povaha člověka se nemění, zůstává stejná, jen stárnutím vyplouvají na povrch stále víc záporné vlastnosti jedince

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=799800)

11 0
možnosti
MB

Ještě přidám třetí otázku, kterou položil můj manžel: Zkusila jste někdy proříznout pneumatiku? Není to tak jednoduché, jak to někomu může připadat, chce to dost síly.

Kdybych já chtěla, až budu důchodkyně, někomu škodit, určitě bych se nedřela s pneumatikou. Určitě by mě bolely nohy, ruce, záda a efekt to má malý. Nechá si auto odvézt do pneuservisu, druhý den ho může mít doma a kdoví, jestli na to nemá pojistku, takže by ho to stálo jen dva dny vzteku :-)

5 0
možnosti
PC

Nic podobného jsem nezažil. Čím to, že vy máte kolem sebe, a to permanentně a všude, samé "špatné" lidi?

Píšete o sobě, vy příkladně duchovní a morální mladice.Rv Místo nenávistných, zapšklých článků, jež tady průběžně zveřejňujete, byste potřebovala odbornou pomoc.

15 0
možnosti
JK

Možná že se už od dětství bojí pobavit se tím, že druhým nějak potutelně uškodí. Třeba by pro začátek mohla každé ráno vyhodit z okna květináč na zaparkované auto a to by jí ulevilo. Nějak se začít musí. Po čase bude v pohodě mlátit sousedy a článek napíšete Vy o ní.

1 0
možnosti

Osobně se považuji za cynického, asertivního asociála, ale proti autorce(i vzhledem k jejím předchozím příspěvkům) jsem matka Tereza.Jak napsal p.Matuška - ona opravdu nebude šťastná.

4 0
možnosti
Foto

Autorka asi také není v životě moc šťastná.

13 0
možnosti
JK

Ale napsala pěkný článek. Teda pokud to nedala napsat umělé inteligenci a sama nešla ulovit ten den už třetího zajíčka. Pak bych se nedivil že jsou na ni ostatní důchodci naštvaní. Závidějí jí ten mladistvý elán a seksepíl.

0 0
možnosti

Často bývají v předsíních stoupačky, tak bych tam možná vzápětí pár kyblíků přilil, s tím, že bych dotyčnému sdělil, že se jedná o jeho vasrůvku, a ať si ji příště vyleje u sebe rovnou, a zbytečně ji netahá o štok výš.;-D

0 0
možnosti

No vidíte, a v našem domě je to přesně naopak. Senioři žijí v poklidu a o "povyražení" se starají čtyřicátníci a jejich rodiny. To jsou paradoxy, co?:-)

12 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik