Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Mě jen mrzí, že když vy, v době Covidové, jste měli pomoci ekonomice. Podnikatelům, Zaměstnancům a vůbec pracujícím, tak jste raději peníze rozdali důchodcům v podobě naprosto nesmyslného příplatku k vánocům a předvolebním darem.

Je mi líto, ale jakožto ANO mě nepřesvědčujete ani na radnici, kde žiji. Zdražujete a berete nesmyslné úvěry na nic.

Nezlobte se, ale za posledních třicet let v naší politické scéně, jste mě zklamali asi nejvíc. Teda pravda. Mého favorita, kterým v tomto ohledu byly Věci Veřejné jste nepřekonali, ale i tak. Za mě velký špatný.

A když tedy řešíte Stavební Spoření. Řekl bych, že tohle je vážně přežitek. Chcete šetřit mladým na bydlení? Pak jistě najdete mnohem lepší způsoby, než je tohle.

9 1
možnosti
PK

ani na radnici, kde žiji. :-)

Raději teda na radnici v městě, kde žiji. Na ty vyčurané radní bych se denně fakt koukat nechtěl. ;-)

0 0
možnosti
PK

Na jednu stranu vám vadí, že se vyberou peníze a přerozdělí, a na druhou, že se vláda snaží toto přerozdělení omezit. Necítíte se být poněkud rozpolcený?

9 0
možnosti
RK

Ono být členem hnutí Anofert jistou rozpolcenost předpokládá. Zejména morální ;-)

1 3
možnosti
MB

Obvyklé, budelípovské plky. Prosté dotazy :

Je v silách kterékoliv vlády, aby za 1.5 roku vyvrátila vše? Do jaké míry je předurčena vládou předcházející? Mandatorními výdaji a přenechanými dluhy. Může se opřít o reformy, důchodové? O efektivitu Státní správy. Stojí na IT sofistikovaných systémech, nejlépe s umělou inteligencí? Dá se čerpat z nějakých rezerv, pro případ nouze? Stručně - Na co se má vlastně navazovat?

Vzpomene si vůbec někdo, na pana Babiše? Jak se mu hojně žilo? Na prvotní Důchodovou. - Na cílené zdražení DPH na potraviny? Cílené - zvýšit příjmy pro výplatu důchodů. Na Vládní slib reformu zajistit? Na nesmyslné lití PHM biosložek. - Další příjmy do státní kasy. Na jeho řeči - "Růst důchodů bude pokračovat nezávisle na ekonomické situaci země". Odmítl také tvrzení - Českému důchodovému účtu hrozí propad kvůli odchodu silných ročníků do penze. Horizont blízkých let. = TV Prima 2020. Dotaz - Neznáte jej někdo. Co to bylo za blázna ... ? :-)

Zdroj:

9 0
možnosti
LH

Vyvrátila ne, ale rozvrátila zcela jistě v silách této vlády je:-P

1 1
možnosti
MM

Takový stupeň demagogie se dal od poslance za ANO očekávat. :-/

12 3
možnosti
JK

Poslanec za hnutí ANO napsal, že vláda má občany jako rukojmí.

7 1
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 22,12
  • Průměrná čtenost 663x
Poslanec poslanecké sněmovny parlamentu za Hnutí ANO, zlínský kraj. Člen hospodářského výboru, člen komise pro odposlechy a komise pro hybridní hrozby. Intenzivně se věnuji oblastem amatérského i profesionálního sportu, kultury a sociálního prostředí. Zaměřuji se také na podnikání ve strojírenství a využívání brownfieldů. Zabývám se podnikovými IT systémy a procesy jako interní auditor dle ISO 9001.

Seznam rubrik