Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co jsme si zvolili, to máme.

Teď budeme muset trpět.

;-(

0 0
možnosti
Foto

To jsou mi ale paradoxy. Také mám k současné vládě výhrady. Ale pro ANO to musí být utrpení, když si jeho vyděšení členové netroufnou informovat, ve kterých školách se jejich náctileté ratolesti staly oběťmi toho "největšího hnusu".

Očekával bych tedy, že v tom strachu setrváte a kritice se budete vyhýbat.

0 0
možnosti

Bohužel máte pravdu. To byl tehdy samý Babiš, ovšem tenhle vládní ansábl není o nic lepší.

0 0
možnosti
Foto

Snůška infantilních nesmyslů.:-/:-)

1 4
možnosti

Věkem i názory máte k té infantilitě rozhodně blíž než autor.

:-P

0 1
možnosti

Vazeny pane Marku Nováku.Jsem unaven vysvetlovat ten vas nadpis jako cloveku, ktery nezna Ustavu a nedokaze si vysvetlit moznosti kazde vlady od vzniku Ceske republiky (1993). To co davate petikoalici za vinu, ta plejada tech vlad od toho vzniku republiky, si s vami delaly totez. A naivni cesti obcane dokazi jedine reptat a nadavat na ty, kteri jsou prave u vesla.

Aby bylo jasno i pro vas, ktery tu nasi Ustavu vubec nezna. Ta Ustava dava nutnost vytvorit KOALICI ihned po volbach. (dnes je to koalice peti), to aby ziskali DUVERU ve Snemovne a mohli vladnout. Ta vlada i s poslanci maji vetsinu, tak mohou s obcany delat co chteji. Kazde "veto" Senatu ci prezidenta, je snadno prehlasovat. Staci podle Ustavy nadpolovicni vetsina.

To ze ma ta koalice vetsinu, Ustava jim jeste dava vsechny penize statu do jejich rukou. Dnesni deficit neni jen ten ktery DNESNI vlada udelala, ale i tech predeslich. Take zakon "valorizace" platu duchodcum, je ukazkou moznosti kterekoliv vlade odhlasovat zakon presne podle Ustavy, i kdyz ten zakon vytvari obrovsky problem v budoucnosti. To je ukazkou byt rukojmi kterekoliv koalice bez moznosti kontroly jejich prace. Prakticky, cela koalice, tedy i clenove vlady, maji pravo hlasovat ve Snemovne.

Nakonec pro vase probuzeni. Koalice je politicky utvar po volbach, ktery muze bez problemu vladnout jako "demokraticky diktator" po dobu sveho mandatu (4 roky). Kazde odvolani vlady, bez jeji demise, je protiustavni. To je ten posledni bod te nasi Ustavy.

Pane Marku Nováku. Ten nadpis jste napsal dobre a plati na kazdou vladu. Jenze je to presne podle nasi Ustavy. Doufam vasemu prostudovani.tohoto dokumentu. Jiz preambule nam rika neco, co jiz neexistuje.

Preji dobre cteni.

0 2
možnosti

Pane Líma - vy svými příspěvky zabijete jakoukoliv diskuzi.

Jeden o voze a vy vždy o koze.

Pro vaši informaci. Stávající pětikolka byla vytvořena už před volbami a ne až po volbách. Ústavní soud umožnil, aby strany koalic měli nižší % hranici pro vstup do parlamentu a mohli tak ovládnout většinu křesel i při menším podílu hlasů.

Podotýkám, že podobný způsob je v civilizované Evropě nepřípustný - a každá partaj musí jít do volebního boje sama za sebe. Jedinou vyjímkou je německá CDU/CSU = Křesťanskodemokratická unie a Křesťansko-sociální unie Bavorska.

:-P

3 0
možnosti
Foto

Od člena ANO to beru jsko vrchol pokrytectví a křiváctví na voliče. Vy jste byli ještě horší.... zatím.

2 3
možnosti
Foto

Nejlepší by bylo, tyhle dvě party neumělů a po zbohatnutí prahnoucích zoufalců zrušit. Stejně jako se volí prezident, bychom napřímo volili odborníky na posty ministrů. Protože by řada voleb odpadla. mohli bychom chodit k urnám každé dva roky. Na postech by zůstali jen ti, kteří se osvědčili.

4 7
možnosti

A zákony by schvalovali jen ti ministři. No potěš koště.:-)

2 0
možnosti

To jsou kydy jako přes kopírák, ať vypadnou ze Schillerové, Havlíčka, nebo kohokoliv z hnutí ANO.:-/

10 3
možnosti

P16e58t29r 60M42a27n33d52a

24. 3. 2023 10:41

další pohůnek, Chcimíra.

5 4
možnosti
Foto

J11o35s82e45f 75B71á12r54t30a

24. 3. 2023 10:12

Raději ani nepíšu, na co ty ušetřené peníze vláda použije, nestojím o další ban.

4 2
možnosti

No, když to víte a máte to ověřené, tak se nemáte čeho bát.

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS