Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Turner má za úkol psát angažovaně a bít se za tuto vládní koalici za každou cenu do roztrhání těla ?

;-D

0 0
možnosti

Jirko, ty jsi vzal nejakou drogu nez si zacal psat tento propagandisticky sloh. Myslim ze by jsi mel zacit delar radsi neco jinyho nez predstirat senzaci tam kde zadna neni...a nebo si zkus najit pritelkyni a prijit na jine myslenky...

8 2
možnosti

Nesouhlasím s názorem, že bychom se měli k veřejným činitelům chovat slušně i když porušili zákon, vyhlášku. Chování se slušně, ale veřejní činitelé nedělají nic aby si zasloužili, že budeme přehlížet jejich chování. Oni to dělají vědomě a cíleně. Justice a soudy nekonají a občan, mnohdy slušný je ve svém jednání sám a naivní ...

2 1
možnosti

a v cem porusili zakon, ze ho vykazali? nebo kontrolovali? slusne se mate chovat ke kazdemu, jinak jste hulvat

0 0
možnosti

J52i58r46k49a 82N67o55v31á28k

24. 3. 2023 17:29

obávám se, že vás musím zklamat, pokud by na tom místě byl poslanec spd, řekněme kobza (ať to máme nějak personifikované), tak prostě vytáhne poslanecký průkaz, rozloučí se a nevznikne žádný materiál pro edukaci veřejnosti.

2 1
možnosti

J54á53n 62M84a82r98c98i33n

24. 3. 2023 15:48

Je úplne jedno, kto je kto? Každý sa má na verejnosti správať tak, aby sa nemusel za seba hanbiť, ak sa tak nesprava- nech sa hanbí a nech si to užije

13 0
možnosti

Psychická rozlada v reakci na složitou událost běžně trvá týdny, takže i pokud to není krátký "zkrat" v doslovném smyslu, určitě to mělo vliv na chování dotyčného.

0 0
možnosti

J59á28n 30M11a81r64c59i89n

24. 3. 2023 15:50

V tom prípade si mal zobrať taxi a nesoferovať v stave rozrušenia, lebo zjavne bol nesposobily

3 0
možnosti
Foto

Městskou policii nemám v oblibě, měl jsem s nimi mnohá extempore vyplývající především z toho, že jsem komunikoval se strážníkem nedosahujícího úrovně příslovečného průměrného delfína. Určitě tedy nebudu plédovat za jejich počiny. Nemám ani zájem stavět se za Železného. Ostatně takto se profiluje i autor. S tím však u něj mám problém.

"Městská policie zveřejnila sestříhaný záznam s evidentním záměrem si na “veřejnoprávní celebritě” smlsnout." Tím je navozován dojem prezentace videa účelově sestříhaného k dehonestaci konkrétní osoby. Není mi jasné, jak jste k tomu dospěl (pokud jste to tak myslel), když podle logického vysvětlení MP byl střih prováděn ze zcela jiných důvodů?

Nebudu hodnotit právní aspekty této záležitosti, ale odlišně od vás se domnívám, že veřejně činné a známé osoby by za takové jednání měly být pranýřovány jmenovitě a ne anonymně. Obecně jsem totiž dospěl k závěru, že "nadlidskost" se u značné části takových osob stala běžnou součástí jejich života a nevidím důvod, proč je v tom ještě utvrzovat.

19 0
možnosti

nevim jestli prislovecny nicmene prumerny delfin je na stejne nebo vyssi urovni nez clovek

takze vas asi iritovalo ze byl chytrejsi;-D

0 1
možnosti

I56v35a45n 86M94i35n41á82ř

24. 3. 2023 12:18

Policie by opravdu neměla zveřejňovat a zviditelňovat osoby svých zásahů. Pokud má někdo opačný dojem - ať si jako hlavního aktéra podobného videa, představí sebe sama. Rozhodně tím ale nelze omlouvat pana Železného !

Ze záznamu je však zcela evidentní, že konkretizovat osobu známého moderátora ČT, nebylo policejním úmyslem ! Dokazuje to naprosté rozostření osoby s úplnou hlasovou degradací.

Ať již osobní údaj lustrované osoby z kamer policie unikl jakkoli, je zřejmé, že jej veřejnost přijala - jako vítané společenské sousto. Slovy klasika: Je dobré znát své "pappenheimské" ! :-)

4 0
možnosti

ze jsem tak smely, jakyze to osobni udaj unikl z kamer?

0 1
možnosti

A50l89e69š 36V75o41l96f

24. 3. 2023 12:10

To je neuvěřitelné. Jedno video z tisíce dalších uveřejněných policií a to od honiček gaunerů, po zatýkání zločinců, dechových a drogových kontrol, natáčení dopravních přestupků a hlavně hledání různých zlodějíčků, jak kapesních, tak v obchodech a atd adt. A jen tohle video někomu vadí. Tady snad nejde o to, kdo to byl, ale co ten člověk udělal a jak se choval. Proč se vůbec neřeší jeho přestupek a po té chování od arogance po výsměch? A je dobré si uvědomit, že policie neuvedla, kdo to je. Na to se přišlo na soc. sitích a nakonec se sám viník přiznal. A podle mne právě naopak, chování veřejně známých lidí, natož lidí placených pouze z daní a našich příspěvků by měli být zveřejnovány více a častěji. V jiné demokracii by tento moderátor v práci nepřežil Dnes by byl bez práce.

17 0
možnosti

Naprostý souhlas. Vide silničních kontrol, kontrol z restaurací apod. jsou autorem opomíjena. Svatá ..."užitečné zvíře" ... musí ale být z běžného života vyjmuta. Kult osobnosti pomáhají tvořit a utužovat právě podobné postoje!

3 0
možnosti
Foto

Asi mám příjemný život.To co popisujete jsem neviděl a vůbec tedy nevím o co jde...

0 0
možnosti