Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Je dobré vědět, že možný kandidát se bude podepisovat co.A takoví nám potom chtějí "vládnout".

4 0
možnosti
PS

Kandidát na ředitele ČT

1 0
možnosti
ZZ

Mám dojem, že tento blog se panu Flaškovi opět nepovedl.

;-(

7 2
možnosti
MK

Tady jste na blogu p. Turnera;-D

4 0
možnosti
Foto

Problém je že je tu skupina lidí kteří si myslí že si mohou k policii dovolit víc než ti obyčejní lůzrové v monterkách. Není to nic nového zažilo to mnoho lidí ne jenom policistů. Člověk který pracuje v médiích nebo v politice by si něco takového prostě dovolit neměl. Je to i jeho profesionální selhání jako veřejně známé osobnosti.

10 0
možnosti
ŠČ

Nic proti, ale "veřejně známe osobnosti" nejsou lidé? Nikdo není dokonalý, neomylný. Jen je problém spíš v tom, proč záznam (ještě k tomu sestříhaný) pořízený MP pouze za účelem dokumentace přestupku, se dostal do médií a navíc po tak dlouhé době?

4 0
možnosti

Někdy je pochybení ze zoufalství. Je plno přestupků, kde viník (ne)zaplatí pokutu a je vysmátý, zatímco poškození by nejraději střílel, zveřejňoval fotky či mu po bytě rozmazal něco smradlavého.

Mám pochopení po měšťáky, kteří byli zoufalí, že chlápek je vysmátý jak lečo, jak jim zase totálně zkazil den v práci. Stejně jako mám pochopení pro prodavače, který zveřejní fotku člověka, kterého už popáté chytl u krádeže.

5 0
možnosti
VF

SESTŘÍHANÉ a AKTUÁLNÍ. Hlavně - to se bude líbit! ;-D

(Nejsem fanynka pana Železného.)

2 3
možnosti
ZJ

... MP .... naprosto zbytečná a drahá instituce :-PRv!

2 5
možnosti
PN

Tak nevíme, co podnikal arogantní pan Železný vůči měšťákům. Za mě dobrá ukázka, aby veřejnost věděla kdo je opravdu ten, kdo si hraje na morální maják.

A které veřejnosti by se měli omlouvat? Té, která u jiných zveřejněných nahrávek, fotografií řičí blahem a hrají si na děsné moralisty?

16 2
možnosti
Foto

MP pochybila zveřejněním sestříhaného záznamu jako rádoby edukačního videa, a to i s tím, že jsou na něm zcela jasné chyby strážníka, tak i zhotovitele příslušného videa, takže je zjevné, že ani vedení policie neví, jak být taková situace řešena a prezentována.

Železný se označuje za "morální maják"? Označuji ho tak já? Někdo ho tak vnímá? Kdo? Asi jenom vy, abyste tuto skutečnost mohl rozporovat. To je argumentačně ubohé.

8 8
možnosti
MK

Mě spíš zajímá, proč s tím vylezli zrovna teď. Proč to nezveřejnili hned po incidentu. Co jim bránilo? Někdo se na policii "probudil" a rozhodl, že zrovna dnes, tedy 16.3., to zveřejní? Navíc, bratr Železného zemřel před necelým měsícem. Takže někdo měl potřebu se v tom ještě hnípat? OdpornéRv

4 4
možnosti
Foto

:-)R^ Těžko pak vysvětlovat, že v tom nebyl záměr. Kdyby to natočil novinář nebo třeba náhodný svědek a druhý den to dal " na síť" nebyl v tom žádný problém.

1 2
možnosti
LH

Kdyby něco podobného provedl někdo z SPD, tak zdejší elita už na 10 blogů jak si to může ten dezolat dovolit. Soukromá tv společnost by dotyčného stáhla z obrazovky...

12 6
možnosti
Foto

A kdo je místní elita? Jak se definuje? A kdo o ní rozhoduje? Hladík?

6 7
možnosti