Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Být duchovní je teď velmi moderní pojem, ;-) ale co to vlastně je? Jsou lidé, kteří si na tyhle věci moc nepotrpí a přesto záměry jejich konání jsou tak čisté, že mnohým "duchovním" lidem se o tom ani nesní. Naopak jsou lidé posedlí "duchovnem", prosí a volají po spáse, a já věřím, že věří, ale vlídného slova se od nich nedočkáte. Tak co je to být duchovní? ;-)

Myslím, že náš život je řízen inteligencí, které je srdečně jedno, v co věříme nebo nevěříme. Nestačí věřit, to bychom to měli hodně jednoduché. Jde hlavně o to, jak čisté jsou záměry našeho konání. Takže pokud volám nahoru jen proto, že si chci zachránit zadek, tak mě stejně nikdo neuslyší. ;-)

2 0
možnosti

Výborný článekR^;-)R^

I mezi pozemskými bytostmi jsou takové, které mají ten dar být pro opravdu duchovně založeného člověka anděly, navzdory ještě jejich přetrvávající fyzické rovině. A je štěstí, když máte možnost takového anděla poznat, a ještě více, když máte možnost s ním být i v přímém kontaktu.

1 0
možnosti

Také si o tom tak přemýšlím, pane Chmelíku. Můžete zkusit třeba tohle: Cesta od nevědomého vědění k vědomému nevědění :: tichy-blog

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS