Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak je vidět, orkové žijí nejen v Rusku...

0 0
možnosti

No jo. Jak čtu dnešní komentáře, moc dobře jste tu návštěvu nevyhodnotil. Po bitvě je každý generál, ale i tak si myslím, že jste s blogem měl počkat až na moment, kdy bude alespoň něco venku. Nyní vypadáte, že mezinárodní politice vůbec nerozumíte.

2 0
možnosti

A už se ten optimismus pomalu hroutí, stačí pár aktuálních článků ohledně návštěvy u putina... zdá se, že se rusák přepočítal. Proč jen se to vždycky musí tak pokazit... :-)

2 0
možnosti
Foto

J10a45n 30Š78i58k

22. 3. 2023 7:22

Nikdo přece "zvláštní přátelský vztah" hlav států Ruska a Číny nezpochybňuje. I kdyby, z jejich "zvláštních" rozhovorů to jasně vyplývá, chybí už jenom dojemné komunistické francouzáky. Čína skutečně může hrát nějakou roli v mírových jednáních. Jenomže to se nikdy nestane. Základním předpokladem usednutí ke stolu je zastavení bojů a stažení za mezinárodně uznávané hranice, což Rusko nikdy neudělá, protože by jeho vedení ztratilo tvář svými obyvateli. Jednou z Ukrajiny odtáhne a je fuk zda za rok či deset let jako z Afghánistánu. I kdyby vyhrálo válku, stane se tak jen na vojenských mapách. Ve skutečnosti nikdo nevyhraje válku, alespoň s částečnou podporou obyvatel. A to tady nehrozí a Rus se chová tak, že ani nikdy hrozit nebude. Proto je to veškeré žvanění o míru jenom iluze a bláboly. Hezký den

2 0
možnosti
Foto

Je jasné, že proruští kolaboranti toto setkání vítají.:-/

4 0
možnosti
Foto

Lidé, kteří rozumně uvažují, vítají všechny kroky směřující k ukončení masakru lidí.

2 2
možnosti
Foto

Píšete o přípravě Ukrajiny na okamžik, kdy by přešla v ozbrojený konflikt s Ruskem. Dokonce jste zneužil a otočil naruby vyjádření Merklové, což je obludná demagogie. Spíše lež. Neboť ta řekla něco docela jiného.

"Merkelová tvrdí, že svým postojem při jednání v Minsku dala Kyjevu čas, aby se mohl lépe připravit na obranu proti ruské armádě".

Nedivím se panu Stejskalovi, který se zde svěřil o své nevolnosti způsobené Vámi.

Máte mé upřímné pohrdání.

9 1
možnosti
Foto

Znáte zem, ve které mají Ministerstvo útoku? Zato ministerstva obrany jsou všude. I v zemích, které si vymyslí důvod a pak bez zábran napadnou cizí zem.

1 0
možnosti

Můj německý zaměstnavatel mě kdysi poslal na "Studienreise nach China". Doporučuji totéž zdejším "diškutérům" :-).

3 1
možnosti
Foto

Předpokládám, že jste nebyl na exkurzi tam, kde se těží lidské orgány z ještě živých lidských bytostí.

0 1
možnosti

Blog jsem bohuzel cetl. Autor ma mimoradne silny zaludek, ocividne na ukor patere, nulovou sebereflexi a zadne moralni zabrany. Stejne tak ti, co ho karmuji. Fujtajbl.

6 5
možnosti

P61e46t39r 44Č93e28r12n92ý

21. 3. 2023 19:14

Teda Jyrko, to muselo dát takový práce - a přitom taková... :-P

Snažíte se zbytečně, víc dezolátů vám na demošku stejně nepřijde ;-D

6 3
možnosti

Vy jste mi ale "politolog".:-P O zárukách čínského vedení, že bude zachován systém „jedna země, dva systémy“ jsme už slyšeli v případě Hongongu. Všichni víme, jak to tam dopadlo. Opravdu si myslíte, že Tchaj-wan by dopadl jinak?

4 1
možnosti
  • Počet článků 836
  • Celková karma 29,01
  • Průměrná čtenost 1922x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik