Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Video jsem neviděl a ani po tom netoužím. Vzhledem k těm tancům spíše uvažuji o tom, jestli těch měšťáků není nějak mnoho. Resp. zda je vůbec k čemukoliv užitečnému potřebujeme.

0 2
možnosti

Nevím, ale pan Železný je veřejně činná osoba. Není nad zákonem a rozhodně není v pozici, aby si z policisty dělal legraci. Zřejmě má dost velké ego. Sorry. Podobně jednat si může až zmizí z obrazovky. Mohl být slušný, zaplatit pokutu a odjet. Ale ne...

10 0
možnosti

Za tak důkladné ozdrojování naprosté kraviny byste měl dostat veřejnou pochvalu od místních adminů.

Těšme se na seznam zdrojů, až čistě náhodou napíšete něco seriózního.

3 9
možnosti

Milý pane, důkladně opatřuji zdroji všechny své blogové příspěvky, včetně těch seriózních, kterých je - nikoli náhodou - většina.

3 0
možnosti

To Audi si pořídil nikoli z našich peněz ale ze svého řádného platu. Ten je jistě vysoký - ale na rozdíl od velkomoznych z obou komor parlamentu tento člověk skutečně pracuje. A nikoli málo - denní stres a živá vysílání, nekonečna příprava, aby byl v diskuzích důstojným partnerem, stále pod tlakem. Své peníze i Audi si zaslouží.

10 8
možnosti

Důstojným partnerem v diskuzích? Buď jste ho nikdy na obrazovce neviděl, nebo vyznáváte stejnou angažovanou ideologii "jediné pravdy" jako on.

On se stejně arogantně hulvátsky projevuje i v pořadech, pokud "diskutuje" s někým, koho on nemá rád (a že jich je). Takový ČT standard.

16 0
možnosti

Nevíte někdo, proč s tím městská policie vylezla teď, když se to stalo vloni?

7 1
možnosti

Minulý týden není vloni

0 4
možnosti

Arogantní usvědčený lhář, který do poslední chvíle zapíral, jak bylo patrné z reportáže na TV Prima(na dotaz reportéra, vůbec nevím, o čem mluvíte).

20 2
možnosti

P10e36t79r 98L84o70r37e98n92c

21. 3. 2023 20:36

Úlet jedné celebrity - no a co?

Komu se to nestalo, že byl něčím totálně vykolejenej a rozhozenej tak, že plácal koniny a ještě se o ně hádal - no?

Přitěžující okolnost - takovému profesionálovi by se to stát nemělo, i když trochu shovívavosti z naší strany by bylo namístě.

Spíš si myslím, že toto selhání jedné, byť významné, osoby se mnohým hodí pro útok na ČT, jež je jim dlouhodobě solí v očích...

7 10
možnosti

Profesionálovi by se opravdu nemělo stát, že bude místo podpisu nabízet křížek nebo kolečko. Mimo jiné ....

13 0
možnosti

Kdo slyšel ten rozhovor, tak se nestačil divit. Přitom strážník za tento přestupek chtěl jen 1000 Kč.

Chápal bych neochotu k placení u člověka s platem 20 tis hrubého / měsíc, ale Železný se nemusel vymlouvat a mohl dát bez řečí strážníkovi i dýško.

;-(

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Ne, že bych se ho chtěl zastávat, ale ... opakování přestupku po sedmnácti letech - to je skutečně neodpustitelná četnost.:-P

12 4
možnosti

Bylo by zajímavé zjistit, zda ta policejní mluvčí měla či neměla právo na ono množné číslo "přestupků" a na to, zda po jednom jediném přestupku se v očích policie stal pan Železný pro své chování k policistům tolik známý. Opakování přestupku po sedmnácti letech se dopustí leckdo, leč opakování takového chování k policii?

6 0
možnosti

Jeho Audi, které si pořídil za naše peníze....o zoufalosti, tvé jméno je Závist.

14 15
možnosti

Obviníte mě ze závisti také v případě, kdy nebudu přát lupiči jeho lup? Nejde tady přece o závist, nýbrž o poukázání na to, jací jsou skutečně lidé, kteří jsou utvrzováni i skrze tajné výše svých platů v tom, že jsou nedotknutelní.

10 2
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 36,83
  • Průměrná čtenost 2755x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik