Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bábku - vy jste krizový manažer ?

Nedovedu si představit ty vámi zachráněné firmy.

Vy nevíte, že i za první republiky i CK monarchie, byli státní zaměstnanci pod penzí ? Zubem času se přišlo na to, že firemní penzijní fondy jsou zajímavým zdrojem peněz pro stát a tak stát převzal tuto bohulibou činnost na sebe. Živnostníci ale měli z toho vždycky prd - a budou mít asi i nadále, protože sám dobře víte, jaké je účetnictví většiny živnostníků.

;-(

0 1
možnosti
Foto

Černým pasažérem důchodového systému OSVČ. Na sociální dávky a tedy na důchody přispívá nejnižší částkou. Pak nastoupí do důchodu a zjistí, že mu vyměřený důchod nestačí, protože do něj málo přispíval. Obrátí se na stát, že mu důchod nestačí a stát mu to dorovná.

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

L41u57b35o66š 53K27r67i83m25l

21. 3. 2023 11:42

V zásadě s Vaším postojem souhlasím. OSVČ skutečně od státu skoro nic nechce a také nic nedostává, ale to u většiny OSVČ mění odchodem do důchodu, který je velmi nízký a začne být dorovnáván sociálními dávkami.

3 0
možnosti

Jasne, živnostník po státu nic nechce. Jeho děti nechodí do školy, jeho rodiče a prarodiče nepobírají důchod, když vyhoří, tak nevola hasiče, když ho vykradou, tak nevola policii. Jeho auto umí levitovat, takze nepouziva silnice. a tak bychom mohli pokračovat do aleluja.

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS