Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Primitivové a lidská špína, která si hraje na vlastence. Takový ukázkový vzorek toho co sešlo na Václaváku.A je úplně jedno zda tam řeční Vrabel,Skála nebo Rajchl.Publikum je pořád stejné....

19 3
možnosti
PC

No, vy jste svým slovníkem, kterým se tu běžně prezentujete, také ukázkovým vzorkem, p. Bárto.

3 3
možnosti
JK

Moc dobře napsáno. A ten Popelka, co vedl nájezd dezolátů na ukrajinskou vlajku, je důchodce v podmínce, má spoustu exekucí a důchod nepobírá, protože nemá odpracovaná potřebná léta. Snad to teď už dostane na tvrdo.

15 1
možnosti
Foto

To je autor tzv. Holešovské výzvy. Jedná se o zcela vyšinutého jedince, s nímž je třeba mít soucit.

5 2
možnosti
JB

J81i79r17i 56B65o40r

20. 3. 2023 9:56

Včera jsem se díval na polední besedy na tv Prima a ČT. Slyšel jsem úžasné věci. Na Primě se paní Vildumetzová-Mračková dožadovala omluvy od pana Rakušana za to že, vláda a potažmo MV jí nezabránili v šíření desinformačního videa!!

Na Čt v první části pan Vondráček vypeskoval prezidenta že když měl pochyby tak neměl zákon podepisovat, a asi za deset minut řekl že když on podepisoval žádost pro odvolání paní Pekarové-Adamové měl velmi silné pochybnosti.;-D

Úasná doba.

22 0
možnosti
Foto

Ano, občas poslouchám zmíněné osoby z hnutí ANO a přicházím k závěru, že aby člověk mohl být členem tohoto hnutí, nesmí přesáhnout jeho IQ ani ve vrcholné formě cca 80 bodů. Poslední dobou exceluje paní Schillerová a pan Vondráček, u něhož si nejsem jist, zda nebere nějaký speed.

13 1
možnosti
MS

Nebyl vinen jen tím, že byl Ukrajinec. Ještě seděl v drahém autě Porsche, místo aby bojoval na frontě. To už si dovolil hodně! :-P

7 0
možnosti
KT

Myslím, že hlavní vina spočívala ve vlastnictví toho luxusního automobilu a národnost jen "ospravedlnila" ten útok. Jinak by si to ten vymaštěnec těžko troufnul.

5 0
možnosti
MV

Primitivové. A to jsem slušnej. Bohužel i tady se najdou lidé, kteří takovému jednání tleskají a viní ty, , kteří se vyjádří proti. Je to, opět slušně řečeno, echt sebranka. za text karma.

19 1
možnosti
Foto

Ta asociace s minulou dobou je přímo děsivá, Marku. Žádný posun za těch cca 85 let.

15 0
možnosti
RK

Dav na Václavském náměstí, dav frustrovaných a zmanipulovaných, je mimo můj svět. Ale to, co se pak přesunulo nahoru k muzeu, to už bylo opravdové dno společnosti, zasluhující opovržení.

KarmaR^

26 2
možnosti
Foto

Jak píšu na závěr, třeba zažijí něco podobného a budou koukat jako blázni. A třeba jim v tu chvíli něco docvakne.

2 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám