Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I41v27o 52C38i55l38i29c40h

21. 3. 2023 10:20

Velmi dobře jste to napsal R^

4 0
možnosti

Tak jako nesouhlasím s incidentem, o kterém píšete, tak úplně stejně nesouhlasím s tím, aby někteří lidé, namyšleně se považujíce za chytřejší a morálnější druhých, hrubě uráželi ty, s jejichž názory nesouhlasí, a nazývali je špínou, dezoláty, lůzou apod. Obojí je hluboce pod čarou slušnosti a lidskosti, neboť obojí má společného jmenovatele: agresi a nenávist.

Oba tábory si proto nemají vůbec co vyčítat. Agrese, ať slovní nebo fyzická, vždy plodí další agresi, a čím je jí více, tím obludnějších rozměrů nabývá.

4 11
možnosti
Foto

Ve Vašem výčtu jste asi opomněl manipulanty i makulanty na obou oněch ,,pólech";-)

3 0
možnosti

Prasečí rypáky mohou být, že, na blogosfeře....

0 4
možnosti

A co tedy děláte tady?:-/

13 0
možnosti

Je to stále stejné. Za frustraci z vlastního života musí být někdo obviněn. Vždycky si vybavím Konrada Lorenze (Takzvané zlo). Mnohé máme geneticky podmíněno, ale přeci jen se s tím dá výchovou a sebepoznáváním něco dělat. Mnohé napoví třeba Viktor Emil Frankl.

11 1
možnosti
Foto

Díky, Frankla často cituji.

Jinak, jak kdysi pravil pan Šídlo: "Nikdo nemůže za vaše "podělané" životy". (pan Šídlo zvolil expresivní výraz, který by zde neprošel).

5 1
možnosti

R^ Člověk by nevěřil, že je u nás něco takového možné. Docela si dovedu představit, že kdyby někdo zavelel, tak by zfanatizovaný dav byl schopen zaútočit třeba na ubytovnu s ukrajinskými uprchlíky. Ze stejných řad se kdysi rekrutovali i "bojovníci 5 minut po dvanácté", kteří si to vyřizovali s německými civilisty při divokém odsunu.:-/

21 0
možnosti
Foto

Obávám se, že nedojde.

1 0
možnosti

Souhlasím s článkem, který svým obsahem varuje. R^

4 0
možnosti

Frustrováni svou "bídou" si demonstranti našli viníka své - podle jejich vlastního názoru - nedobré situace. Už dávno osvědčený recept. Ve svém posledním blogu jsem se pokusil toto téma také trochu zpracovat. Vám patří karma. R^

12 0
možnosti

Tomáš napsal jinými slovy to, co já dříve. Ale tito dezoláti z Václaváku jsou stejní jako Ti, kteří za nacismu pronásledovali Židy.

12 0
možnosti
Foto

Honzo, omlouvám se za replikaci. Jak píšu, včera jsem viděl v 168 hodin ten šot a vyvolalo to ve mně jisté emoce, které jsem po zkrocení dal sem.

3 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS