Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Účel světí prostředky. Bez dotací se nic nenatočí.

4 3
možnosti
MK

Hřebejk je už dávno duševní mrzáček.

2 3
možnosti
RK

;-)Pan učitel koukám nesnese jiný názor. Takže:

Souhlasím se Hřebejkem. Nebyla to demonstrace proti bídě, ale demonstrace bídy. A ani jim to právo nikdo neubírá.

Nechápu pane učiteli, co vás na tomhle dotklo?

12 3
možnosti
JN

OK, tohle bylo na rozdíl od jiných příspěvků, smazaných po zásluze, smazáno omylem.

2 0
možnosti
Foto

Možná byste těm zbídačeným demonstrantům místo lyžování v Rakousku mohl něco poslat. Třeba takový Chaun nebo Pollert by to určitě potřebovali :-).

2 3
možnosti
JN

Tak Vy zcela jistě lyžovat do Alp nejezdíte. ;-)

A takoví Jandová, Herda či Bárta jsou dokonce tak charakterní, že by tam nejeli,ani kdyby uměli lyžovat. :-)

4 0
možnosti
Foto

Všichni ti nekorektní mají najednou problém,že někdo pravdivými slovy nazval organizátory a účastníky demonstrace....stačí se podívat kdo to organizoval,jaké se tam nesly transparenty, co se požadovalo a po demonstraci dělo.Kdo v dnešní době požaduje mimo jiné naše vystoupení z NATO je opravdu špína....

13 2
možnosti
Foto

R56o27m42a46n 42K21o45z31e53l

20. 3. 2023 19:01

Poslední věta - to myslíte Piráty? Řada Pirátů NATO nechce, sám jejich předseda přiznal, že neví, jak by v referendu hlasoval a hlasoval proti vstupu do EU. Pokud se nepletu, tak jste je volil.

0 0
možnosti
MB

Josefe, myslím, že věci jsou v pořádku. Taky si myslím, lépe lyžovat v Rakousku, jako být na náměstí. Je dobré číst o Ukrajinkách v ČR. Jak bez manželů konají. Makají a zvyšují si kvalifikaci. Již zaměstnány v IT. Nový začátek, (zprávy) ...

Je dobré pozorovat Miloše. Jak napomáhal devastaci jejich země. Krym přidělil Rusku a olešťoval tamní zeď. Našinci zase vidí budoucnost na náměstí. Utvrdí se vzájemnou chudobou. Zápasníci i s budovou ...

Osobně nechápu, co by má přítomnost vyřešila? Lépe se vzdělávat a makat. Udělal jste dobře, lyže na Václaváku? Asi divné. Pravda, komentáře jsou různé. Já pro účastníky pochopení mám. Chtějí se mít lépe. Tedy příště přijdou zase. Další našinci? Opět ze své chudoby vydají miliardy Kč. Na podporu nebohých a zmírnění zla. Zajímavé. Na náměstí nejsou, podobně jako ty Ukrajinky. Nemají čas, konají. Jak říkám - Věci jsou v pořádku ... :-)

9 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RC

"Různí Hřebejkové, jakož i někteří další představitelé z oblasti kulturní sféry,"

Co mi to pripomina?

Takovi Jandove a jini, berou milion, dvamiliony berou...

Kolik znate Hrebejku? Ja jednoho. Pokud jeho jmeno pouzivate v mnoznem cisle, je to cilena dehonestace. PRO NAZOR.

To, ze byl nekdo studentsky vudce znamena neco vic, nez ze byl studentsky vudce? Po 30 letech uz je to jen BYVALY studentsky vudce.

A Pollert? Ten byval uz jako sportovec enfant terrible.

A k te vasi citaci z roku 2013... pro taky neovedete, o kom tehdy mluvil? Vladimir Zavadil, Slouf a Adam B. Bartos.

11 2
možnosti
JN

Tak lidí z oblasti kulturní sféry, kteří se vymezují proti kritikům současné vlády, je jistě víc (Byť ne tak ostře jako Hřebejk).

A když použiju vaši logiku: takových voličů Zemana snad byla většina? Nebo snad Zeman vyhrál díky hlasů těm tří vámi jmenovaných?

1 0
možnosti
JK

Snažil jste se v článku schovat za zdání objektivity, ale nepodařilo se vám to úplně. Tvrdíte sice, že o tom, kdo bude vládnout, se musí rozhodovat ve volbách, ale vzápětí napíšete "současná vládní koalice by neměla brát na lehkou váhu", jinými slovy - ano, o vládnutí rozhodují volby, ale dej si pozor, vládo, je tu Rajchl se svými demonstranty a také Nožička se svými články. A v závěru jste už úplně odhalil, jak se na problém, o kterém píšete díváte: různí Hřebejkové. Nepřipadáte si hloupě? Kdyby Hřebejk napsal - různí Nožičkové, dalo by se to spíš pochopit, ačkoli i tak by to působilo nafoukaně. Jenže Hřebejk nejspíš neví o vaší existenci a váš text si patrně nikdy nepřečte. Takže tak.

12 2
možnosti
Foto

No, Rajchlovi se podarilo usporadat demonstraci za ucasti vyssich desetitisicich obcanu. Dal si dost prace s vyberem osobnosti, ktere tam mluvily. Teprve po ukonceni demonstrace se mala skupina lidi rozhodla k akci u muzea. Rajchl se od teto akce vyrazne distancuje, spolu s drtivou vetsinou mas na demonstraci. V teto souvislosti podal trestni oznameni a existuji indicie, ze mohlo jit o provokaci.

Dle jeho slov svrzeni vlajky neschvaluje, protoze to samo o sobe nema na nic vliv, je treba zmenit informovanost obcanu a postavit se za zajmy CR. Zatimco o prubehu demonstrace i poctu zucastnenych se dusledne mlci, protoze proti tomu neni mozne cokoliv namitat,vse je medii posuzovano jen dle nasledne akce u muzea, pricemz je vyrazne zvelicovano. Hon na carodejnice, tedy Rajchla se dal ocekavat. Babis je ze hry, Drulak vyhozen, Sevcik poleti... tak Rajchl.

2 13
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,84
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik