Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Vy co tady bráníte účastníky demonstrace, že nejsou žádní prorusáci ... Jak si myslíte, že by mezi nimi dopadla například anketa s otázkou "Máme nadále dodávat zbraně Ukrajině?" Myslíte si, že by tedy aspoň přes 50% odpovědělo Ano, když prý nejsou proruští? Houby, byly by to nižší jednotky procent, protože většina to Rusku přeje, aby se konflikt co nejrychleji ukončil.

3 0
možnosti
MM

S názorem a způsobem vyjádření pana Hřebejka souhlasím,

Můžu a nebudu smazán?

7 4
možnosti
JN

Za příspěvek tohoto typu není důvod.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JP

J51i88r93i 54P24i37l20n97y

20. 3. 2023 10:49

Od jisté doby rozlišuji: Umělec - komediant. Někteří komedianti si bohužel myslí, že když dokáží procítěně recitovat texty Shakespeara, tak nutně i jejich osobní myšlenky dosahují úrovně tohoto velikána. Bohužel to tak není.

4 0
možnosti
JV

Zajímavé je, že když Chaun vystupoval na demonstracích Milionu chvilek, všichni mu tleskali...

2 0
možnosti

Děláte z většiny účastníků té demonstrace svatoušky, ale kdyby tam přišli jen s cílem protestovat proti zdražování, nenechali by extrémisty dělat to, co tam předváděli. Nevšiml jsem si, že by se kdokoliv z davu snažil jim v tom bránit. Kdo svinstvu nezabrání, stává se sám jeho účastníkem. Některé projevy řečníků nemířily jen proti vládě, ale i proti našemu členství v NATO a EU, tedy proti celému našemu polistopadovému směřování. Chtěl bych ty chytráky Rajchla a Hamplovou vidět, co by dělali, kdyby se jim to skutečně podařilo a naše země uprostřed Evropy by zůstala "na ocet" bez ekonomické a vojenské podpory, s vysokými cly a bez německého automobilového průmyslu, který je tahounem naší ekonomiky. Není těžké si domyslet, jaký směrem by se náš další vývoj ubíral - zase by nám začal "vát vítr do plachet od východních stepí".:-/

9 2
možnosti
JV

Trochu vám uniká, že ti lidi, vybláznění pošahaným člověkem s megafonem, se hrnuli k Muzeu až dobrých 20 minut po skončení demonstrace. Normální účastníci byli dávno na odchodu

4 2
možnosti
JZ

To, že Nožička lže, dokazují předvolební průzkumy, podle kterých by strany vládní koalice znovu vyhrály volby do PS. Dále na onu demonstraci dorazilo maximálně 50 tisíc lidí, méně než v říjnu. Čili většina lidí nepodporuje demonstranty a nespokojených lidí nepřibývá, už jen kvůli tomu, že počet účastníků demonstrací se spíše snižuje. Po nezodpovědném rozhazování Babišovy vlády musí Fialova vláda omezit výdaje, to je sice nepopulární, ale nutné. Myslím si, že Hřebejkovy výrazy jsou ve srovnání se Ševčíkovými vůči premiéru Fialovi velmi korektní. :-)

8 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 3
možnosti
MV

Mazete pravdu. Vy i váš předchozí prezidentský favorit jste že stejného hnízda. Svujzk svému. Fuj tajbl.

3 4
možnosti
KK

Není nad to, vstoupit do diskuse urážkou. O něčem to svědčí.

6 4
možnosti
JD

Dalo se očekávat útočení uličního výboru!

Jsou zde skoro všichni!

;-D;-D8-o8-o;-O[UA]R^

2 0
možnosti
Foto

;-DAni Doležel nechybíR^

4 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Přesně tohle jsem chtěl napsat. Díky. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 40,00
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik