Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Muj tip vysel. Koalice ma problem, Nozicka clanek... Skoda, ze jste tolik netepal Babisovu vladu.

Co se tyka "uplatku", tusite vy vubec, kolik stoji jeden takovy vyhozeny statni urednik? Skoro cely rocni plat! Aniz by musel ten clovek hnout prstem.

1 2
možnosti
Foto

Nevím, proč mám neodbytný pocit, že pan Nožička není ve škole přes tělocvik, ale přes mazání tabule...?

3 2
možnosti

Já tedy nevím, od čeho jsi ty ve skladu, ale věř tomu, že ten tvůj včerejší blábol jsem rozhodně nesmazal já. :-)

0 0
možnosti
Foto

Napsal jste:

"Asi nejvíce se v tomto směru „vyznamenal“ v roce 2013, když jako tehdejší podporovatel Karla Schwarzenberga neunesl vítězství Miloše Zemana v prezidentských volbách a veřejně prohlásil, že „rudá a hnědá prasata dotáhla lháře a demagoga na Hrad."

A různí Nožičkové, kteří Zemana volili dokonce i o pět let později, kdy už věděli, co je zač, a že bude ještě horší, pomohli dokázat, že Hřebejk měl pravdu. Dodávám já.:-)

1 3
možnosti

Největší životní zásluhou osoby s identitou Marie Jandová (záměrně píšu osoby a neuvádím rod...) je zřejmě to, že Zemana nikdy nevolila. :-)

5 0
možnosti

Opět jsou zde redakční chráněnci Jandová, Valiček, Poborský!!!

Jedna urážka sem, druhá tam. Vše ok.

:-(:-(:-(

7 4
možnosti
Foto

Jujda. A nemohl byste napsat blog v japonstine a otevrit diskuzi ??? Vzdyt je to jedno, co tem moudrym hlavam s potrebou se vyradit, predhodite.... :-) A vsadim se, ze kdyz date cesky nadpis, tak mnozi ani nezjisti, ze je neco jinak...;-D

6 3
možnosti
Foto

A kdybychom my v japonštině odpovídali, tak je to také jedno. Nožička by mazal a vy kritizovala. :-) I když vy už jste možná od p.Tomia něco pochytila.

4 2
možnosti

O14t17a 27D82v10o25r10a88k

20. 3. 2023 16:05

Pane Nožičko, Hřebejkovo vyjádření v roce 2013 bylo určitě neslušné až vulgární. Těch deset let bohužel ukázalo, že pravdivé. A to letošní ? Čas ukáže, ale já se bojím, že bude opět pravdivé.

9 1
možnosti
Foto

Ale že takových vyjádření měl Zeman mnohem víc, a dokonce jako hlava státu, to Nožičkovi nevadí. Protože "Zeman prostě mluvil co na srdci, to na jazyku." U něho to různí Nožičkové brali jako plus a volili ho, u Hřebejka je to mínus a odsuzují ho.:-)

6 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Pane Nožičko já jako dezolát považuju výroky p. Hřebejka a jemu podobných za poctu, protože stejnými výrazy častovali signatáři Anticharty pana V. Havla,p. Bendu st. a mnoho zde nejmenovaných chartistů. Je vidět, že se bojí stejně jako podporovatelé Anticharty.

3 1
možnosti
Foto

Když se lidé jako vy přirovnávají k chartistům, tak je to stejné, jako když se Rath nebo Babiš přirovnali k Miladě Horákové. Hnus.:-/

4 5
možnosti

Člověče, nechcete rovnou vypínat diskuze pod svými blogy.

Ráno jsem si přečetl blog, nahlédl do diskuze a něco jsem napsal.

Teď jsem kouknul do diskuze znovu a je to totálně nepřehledné. Plno smazaných příspěvků, mezi nimi reakce a nikdo netuší na co ...

8 0
možnosti

Že je to kvůli šedým pruhům totálně neprůstřelné, to máte pravdu, ale pláčete na špatném hrobě- já jsem ten systém neprogramoval...

2 0
možnosti

Pomalu, ale jistě bude v diskuzi čím dál tím víc smazaných příspěvků. Nakonec tam bude diskutovat pouze Josef Nožička s Josefem Nožičkou ! Ať žije demokracie.

7 1
možnosti

Něco jako barrandovsky Soukup.

5 1
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik