Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J18a50n 33K86a15r60a91s33e58k

20. 3. 2023 14:32

'USA nemaji pratele, USA maji zajmy' ...H. Kissinger

'Kdyz se hodne vola narod, vlast, tak to vetsinou nestimuje v bance' ... J.Tuwim

'V politice nikdy nejde o mir a svobodu, vzdy jde jen o zajmy statu' ... Egon Bahr

Ti lide na Vaclavaku spolecne s autorem jsou politicky mnohem vyspelejsi nez ten zbytek naroda. A po pravu volaji po jasne strategii vlady aniz by museli poslouchat nejake kecy o miru, svobode a pratelstvi mezi narody.

4 0
možnosti

"Nakoupila jsem za 700 a ani za to neuvařím"- tím myslela závodní jídelnu ?

1 0
možnosti
Foto

Pravda je, že třeba humr nebo pravá svíčková nejsou zrovna levné potraviny:-)

1 0
možnosti
Foto

Davam karmu a doplnuji: velka cast obcanu i nekterych statu i v EU je proti dodavkam zbrani. Ze dvou racionalnich duvodu:1) maji empatii ke statisicum mrtvych a je logicke, ze cim dele dojde k jednani o miru, tim hure pro Ukrajinu. Dalsi statisice mrtvych, ekde hladomor atp. , zeme totalne znicena, miliony utece cu, vybiti muzu a dalsi se nechteji nechat mobilizovat. 2) cim dele valka potrba, tim dele hrozi rozsireni za hranice UA.

Ti, kdo si preji mir jsou naopak s ukrajinskymi civilisty. Na rozdil od valecnych papousku, pro nez je to jen nejaka "hmota" nekde daleko, diky niz se oslabuje Rusko. Neni to hmota. Je to presne obracene: Kdo stoji za Ukrajinou, chce mir drive nez budou obeti jeste vetsi.

7 5
možnosti

Ano, ten dav na Václaváku byl empatický8-o

1 1
možnosti
Foto

Zazněl zde požadavek zrušení dodávek zbraní na Ukrajinu s důrazem na jednání o ukončení konfliktu, nezaznělo zde naopak nic o zrušení humanitární pomoci této válkou stižené země.

Zdroj: https://lnenicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=799575

Určitě jste viděl nějaké filmy, v nichž padouch, drže před sebou rukojmí jako štít, žádá, aby soupeř odhodil zbraň. Jak to často končí, jste si jistě všiml... Takže by bylo už na čase, kdyby navrhovatelé zrušení dodávek zbraní Ukrajině přestali předstírat tupost, již jste dnes priřknul jiným.

3 1
možnosti

Film je film. Realita je taková, že do médií se řekne, že se s teroristy nevyjednává a v zákulisí raději zaplatí, ať zachrání ty životy.

Jsem 100% pro dodávky zbraní, pokud je šance, že to povede k cílům příznivým pro Ukrajinu a nás.

Jenže spíš to vidím, že válka bude pokračovat, jak je dneska, zbraně bude dodávat celý svět oboum stranám, až jednou dojdou peníze nebo spíš ochota.

0 0
možnosti

Pane Lněničko, i já ten dav neschopných považuji za demonstraci bídy, která nezasluhuje pozornost. Takže přehlížím je jako lán obilí. Chápu, že vás nedostatek pozornosti sejří. Ale když se někde vzteká děcko, tak máte tři možnosti. Nařezat mu, což se nedělá, nevšímat si ho a nechat ho vyřvat, nebo ho uplatit lízátkem. Ovšem brzy začne vřískat znovu. Já jsem pro variantu b.

4 0
možnosti
Foto

"Forum 24 a někteří blogeři ve své tupé nadutosti srší nenávistí vůči spoluobčanům a označují je v lepším případě za dezoláty, lůzry a proruské šváby, v tom horším za nácky, aniž by se snažili pochopit, proč lidé na demonstraci přišli."

Zdroj: https://lnenicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=799575

Vaše posedlost tématem nenávist, zdá se trvá. Co se týče těch bloggerů , nejste adresný, což nepovažuji z Vaší strany za shovívavost. Připomíná mi to Babiše.

Téměř profesionální kňoural, kňoukal a kníkal Babiš také mluvil o nenávisti, jež zplodila ten"největší hnus" v našich školách. Dosud ovšem dotčení členové hnutí ANO mlčí o tom, kde se tak stalo a komu. Otázkou tedy zůstává, zda toto obvinění nejmenovaných učitelů nejmenovaných škol nebylo motivováno právě nenávistí.

K demonstraci bych měl nejméně jednu poznámku: Pokud bych měl potřebu jít za něco demonstrovat, nemusel bych o své účasti přemýšlet více než vteřiny, pokud by ji svolávali osoby či subjekty nadmíru nevěrohodné, neboť bych si z celého srdce nepřál být s nimi jakkoli spojován a jimi zneužit. Rovněž bych nabyl důvodného podezření, že hochštapleři přivábí individua škodící svou přítomností jakékoli dobré věci.

6 0
možnosti
Foto

Celá slavná demonstrace se točila kolem naší pomoci Ukrajině, nadávání na vládu, výkřiky , Pověsit celou vládu na Václaváku pro výstrahu zlodějům a fašistům", " Kdo se omluví Putinovi za naši vládu " a podobně. Já osobně nevím co je to ta chudoba. zatím ně to nikdo neřekl.

6 1
možnosti

Vy jste tam byl, že jste tak dobře informován ?

Nebo to jen máte ze zdroje : jedna bába a Pekarová Adamová povídala.

8-o8-o

0 1
možnosti
Foto

J45o13s62e55f 98B60á90r68t46a

19. 3. 2023 20:00

Já mám své postřehy z demonstrace, zaznělo tam třeba téma Pravda o vodě. Šmelí se zahraničními firmami všichni politici, napříč politickým spektrem, třeba Naposledy Macura ještě v dresu ANO.

Byl jsem v Praze po dost dlouhé době a při procházce po památkách mě jedna věc zarazila - množství žebráků, to jsem dříve neviděl.

3 4
možnosti
Foto

Jaká je ta pravda o vodě ????.

3 1
možnosti

Kdyby ta demonstrace byla spořádaná, žádné excesy by se po ní nestaly. Stalo se snad něco podobného po čtvrtmiliónové demonstraci na letné v roce 2019?

A docela mě pobavila ta kritika Green Dealu. Vědí vůbec demonstranti, že za Česko ho v Bruselu chválil Andrej babiš?

5 2
možnosti

Není sporu, že procházíme těžkým údobím. Nechápu ovšem, co mám na náměstí vyřešit? Někoho nenávidět, proč? Dle mne jsou věci v pořádku. Lidé se prostě rozhodují. Obětují své volno. Jsou ve shluku a vzájemně se utvrzují. Nic to neřeší - Věřím i osobně potěší. Doba je hrozná. Ba, ba pravil Josef a Jiřka mu přitakala Až nás budou miliony, bude líp.Dobýt budovu Muzea, kopat do auta? Úplně nejlíp. Čau Chcimírové, Budedepípové a Našisti ... :-)

6 0
možnosti
Foto

J95o70s73e74f 69B30á27r33t43a

19. 3. 2023 20:02

Zkuste se vyjádřit k něčemu co na té demonstraci zaznělo a nepište nepodstatné blbosti.

5 2
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 30,17
  • Průměrná čtenost 1022x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik