Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A jaký trest dáme Bidenovi? Koluje video,jak bouchá pěstičkou do stolu a chlubí

se, že to byl on, kdo zařídil bombardování Srbska. Co udělal, aby zabránil válce na Ukrajině. Nic, on bude bojovat do posledního Ukrajince.:-(

2 3
možnosti
Foto

To jsou zase kecy v kleci. Pokud by Ukrajinci řekli, že to vzdávají, tak by je nikdo nepřemlouval k opaku. Pokud chtějí vzdorovat, tak máme povinnost jim pomáhat. A žádní chcimírové na tom nic nezmění.

5 0
možnosti
Foto

Stíhat někoho pro trestné činy, zejména na dětech, a získat širokou mezinárodní podporu je jednodušší, než za porušení mezinárodního práva. A vůbec nerozholduje, jestli je dotyčná osoba dostupná, v jakém věku nebo zdravotním stavu. Žalobce nemůže čakat, až a jestli vůbec vycestuje do sféry. A ano, stejně by měl postupovat vůči všem, kdo se dopouští trestného činu.

5 0
možnosti
Foto

Četl jsem názor, že zatykač na Putina znemožňuje jakékoliv jednání o ukončení války.

0 1
možnosti

Slava Ukrajiny. R^[UA]

3 0
možnosti

Mezinárodní soud v Haagu se určitě neopíral jen o svědectví Ukrajiny. Existují ovšem i svědectví samotných ukrajinských dětí, které potvrdily, byly v Rusku týrány hladem a jinak mučeny. To považuji za věrohodné.

5 0
možnosti

Některé ukrajinské děti se podařilo dostat z Ruska na Ukrajinu a ty brutální zacházení potvrdily. Popírání rusáckých válečných zločinů na Ukrajině je stejné jako popirání nacistických válečných zločinů. Popírání nacistických zločinů je trestným činem. A před soudem stanou i popírači rusáckých zločinů. Rád se o to také postarám.

5 1
možnosti
Foto

Věřím, že soud v Haagu se nerozhoduje jen tak z pofiderních důkazů a už vůbec ne podle politické objednávky a proto je prakticky 100 % jistota, že Putin a ta jeho byrokratka spáchaly válečné zločiny. Podle mne velmi správný signál všem, co chtějí s Putinem jednat.

9 1
možnosti
Foto

Víra hory přenáší.

0 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 1
možnosti
Foto

Bicero když o tobě přemýšlím, to je fakt nechutnost co tu píšeš. Podle tebe soud rozhoduje podle toho kdo mu podá podklady. Podle Tebe a podobných, i když soud rozhodl jinak, tak to malajské letadlo určitě sestřelili Ukrajinci. Už jsem ti několikrát sdělil, co si o tobě myslím a stejně budeš pod mými blogy trollit donekonečna. Nechceš se děkovat?

9 3
možnosti
Foto

Když o tobě Flaško přemýšlím, tak vzhledem ke svému jménu bys tomu německému textu mohl rozumět a to jsem jen přeložil.

Das Gericht in Den Haag hatte den Haftbefehl wegen Verschleppung von Kindern erlassen. Nach Angaben der ukrainischen Regierung wurden seit Februar vergangenen Jahres mehr als 16.000 Kinder aus der Ukraine nach Russland oder in russisch kontrollierte Gebiete deportiert.

1 1
možnosti
Foto

Soud v Haagu vydal zatykač na základě údajů ukrajinské vlády. Podle ní mělo Rusko během války unést z Ukrajiny 16 tisíc dětí a deportovat je do Ruska či do oblastí, které má pod svým vlivem. Co to bylo za děti, jsem se ze zprávy nedozvěděl. Jak to udělali, také ne. Proč to dělali, jakbysmet. Nezbývá než doufat, že se to dozvím v této diskuzi.

3 11
možnosti
Foto

Proruský troll opět relativizuje.:-/

9 7
možnosti

Dopad na Putina - myslel že anexí získá světový respekt, místo toho agresí získal zatykač.

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS