Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Zdejší administrace má zřejmě v této otázce jasno: na titulku se během včerejška a dneška dostaly pouze blogy těch, kteří se pana prezidenta zastávají, zatímco ti, kteří ho za jeho počin kritizovali či ironizovali, neměli nárok... :-)

14 14
možnosti
Foto

Nojo. Já sice nikoho nekritizoval, ba ani blog. polemiku k jiným autorům do blogu nezpracoval, ale na titulku sem se dost dlouho taky nedostal;-D

1 0
možnosti
ZB

Komunistický lampasák. který podváděl při volbách a dostal zasloužšně největší pokutu v historii našich voleb si samozřejmě zaslouží jen posměch a opovržení. Obhajovat ho mouhou jen podobní komunisté a lidé co jsou zvyklí celý život podvádět a lhát.

5 13
možnosti
MM

Vy máte dost a to hned po ránu. ;-D

11 2
možnosti
Foto

,,Prezident Pavel si zaslouží zastání. Ne posměch" Ani jedno, neb není proč, ač jistě vždy budou i tací, kteří tak, či onak, činit budou. I jim se lze zasmát, či je i hájit. Efekt je však stejný, neb nula od nuly pojde;-)

1 0
možnosti

Dobře napsánoR^R^ Jen tu větičku "L. Jakla považuji za člověka inteligentního, jehož názory stojí za pozornost." považuji za poněkud přehnanou. Už jen proto, že "chodí do práce" do IVK.:-)

13 7
možnosti
LC

A vzpomenete si ještě, kdo a čím v té době Klausovi vyhrožoval? I obžalobu z velezrady už sepisovali Velcí synové v Senátu. A kdyby Klaus odstoupil, nic by nezměnil. Jen by uvolnil místo nějakému progresivistovi. Kdežto nátlak na Pavla, byl ve srovnání s nátlakem na Klause, v podstatě nulový.

4 7
možnosti
KT

No, a o to je Václav Klaus větší zbabělec...

6 1
možnosti
MV

Ano, zaslouží. Jenže jako byli někteří nespokojeni s výkonem MZ, jsou jiní nespokojeni s panem prezidentem Petrem Pavlem. Každý z nás vidíme vlastníma očima.

5 1
možnosti
Foto

Píšete, že „[Václav Klaus] v posledním (pátém) bodu svého prohlášení uvedl: »Sděluji, že jsem Lisabonskou smlouvu dnes (3. 11. 2009-LS) v 15 hodin podepsal.«“

Ale nevzpomínám si už, jak dodal, že se obrátí na Ústavní soud, nebo na něco podobného... Ovšem je to strašně dávno a starcova paměť už dávno není, co bývala. Osvěžíte mu ji, prosím, pane Stejskale?

4 5
možnosti

Mně tedy přijde slušnější podepsat zákon, s jehož zněním v zásadě souhlasím, a mám jen pochybnosti o technické stránce věci, kterou umí vyřešit jen ÚS, než podepsat významnou smlouvu a pak po celý zbytek života proti její realizaci bojovat. :-P

10 1
možnosti
MB

Význam Institutu VK jsem doposud nepochopil. Dobré bydlo pro bývalé. Smyslem je - zkoumat oslavný odkaz VK. Zajistit si dobrý šolich. Žít ze sponzorských darů. Bývalého Kellnera - PPF pak především. Ten mj, daní v Holandsku. Přitom prezidentská péče na úrovni. Celkový přínos pro ČR ? ...

Dá se očekávat, děje se. Čas od času - členové týmu článkem přispějí. Nic to neřeší, no úkol splněn. Kopnout si sem - rýpnout tam. Obsah sdělení je stále identický. Náš Václav, by to dělal lépe ! Opravdu krásná práce a zaměstnání. Český sen existence ...:-)

20 2
možnosti
Foto

Tak od voličů SPD Jakla nebo Klause a dalších nelze očekávat nic jiného a tak nemá smysl se tím zabývat...

22 8
možnosti
KP

Zcela souhlasím s názorem, že si zaslouží zastání. Je to pěkný chlap. Nedovedu si představit nikoho reprezentativnějšího při kladení věnců. :-)

3 10
možnosti
MV

Malá představivost.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal