Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J74i28ř70í 84K16o90t88t

9. 4. 2023 9:52

A za to mohou i morální zmetci, jako jste vy, autorko....

0 1
možnosti

R56a89d23i46m 71Š25o28r14a94l

17. 3. 2023 10:40

Dezinformace je záměrně šířená lživá informace, tedy záměrně šířená lež.

"Elektromobil je bezemisní vozidlo". Je to dezinformace? Ano.

Aby nebyla muselo by to znít "Elektromobil je lokálně bezemisní vozidlo".

4 1
možnosti

A ani to není pravda. Muselo by být lokálně provozem téměř bezemisni...

0 0
možnosti

Zajímavá je ještě jiná věc. Snaha provést v ČR průzkum mezi obyvatelstvem ohledně cenzury už nějaký čas existuje. Až nyní se toho ujal SANEP. Zvláštní je, že se o tomto průzkumu nedočtete v mainstreamových médiích. Pro ně je toto téma tabu - chcete-li, tak je na toto téma uplatňována cenzura.

O průzkumu SANEPu se lze dočíst pouze v těch "ošklivých " médiích, kam žádný slušný liberální neomarxista zásadně nechodí.

3 2
možnosti

To bude asi tím, pane Vrchovský, že SANEP je neseriózní agentura, takže výsledky jejích průzkumů jsou přinejmenším diskutabilní, ale ještě spíš lživé.

Agentura SANEP není součástí Sdružení agentur pro výzkum trhu a veřejného mínění SIMAR, které je obecně bráno jako záruka toho, že průzkum je uskutečněn seriózně a dodržuje určité standardy.

1 3
možnosti

A tak je to správné, že se bojí mluvit !!!

Jinak by mohli veřejně kritizovat tuto vládu, členství v NATO, nebo cokoliv jiného.

A to si nemůžeme dovolit, jinak to u nás dopadne jako ve Francii !

;-D

3 0
možnosti

Strach z cenzury je (na západě) iluze. Systematická cenzura ze strany státu neexistuje a jednotlivci mají na to vás "cenzurovat" - neposlouchat/umlčet - právo.

Dávejte dobrý pozor, co si myslím:

Fiala je blázen. Válek je amatér. Adamovou-Pekarovou sem poslali přímo z pekla, protože se jí tam báli. Babiš je šílenec. Okamura je vrchní bolševik. Zeman je mastodont. Krádež pera bylo to nejzajímavější, co kdy V. Klaus udělal. Putin je vrah a srab. Biden je senilní dědek. Musk je psychopat. Trump má IQ houpacího koně. Soros je obyčejný zloděj. Macron je jen vyděšené děcko. Celé Německo je circus. EU je žumpa. UN je k ničemu. Globální oteplování je podvod. Green deal vymýšlí banda trogloditů. Gréta je jen rozmazlené dítě. Obecně vzato nemám rád černochy a araby už vůbec ne. Celá církev i s Papežem mi můžou třeba vlést na záda. ÚKáčka tu nechci. Rusáky tu nechci. Iry tu nechci. Z akademiků je mi zle od žaludku. Ti naši vykutálení učitelé a doktoři by měli brát 20tis. Hrubýho. Maximálně. Brno nemá metro (lol) a Indie patří Británii.

A máte to. Až mě příjdou zabásnou, dám vám vědět. Bude to přesně NIKDY.

5 1
možnosti

Tleskám vám. Vaše charakteristika "světa" je skvělá. Fakt mě pobavila. Chtěl bych vás požádat, jestli bych ji mohl (anonymizovanou) případně někdy použít v nějakém svém literárním počinu.

1 0
možnosti

A stejně jim zase hodí lísteček. "Slušný" kandidát, v případě potřeby náhradní, stráví hromadu času u krejčího, kadeřníka a vizážisty, s reklamním týmem probere a naučí se pár líbivých frází a slibů --- a lísteček poletí, poletí. Ne do toaletní mísy, ale do urny. :-P

4 1
možnosti

Proč tedy nemlčíte? Děje se Vám něco? V době informační války vedené dlouhodobě Ruskem a jeho domácími přisluhovači je třeba proti tomu najít obranu a zabránit šíření prokazatelných lží.

1 4
možnosti

Pokud nějaké médium, jak je forum24 píše proevropsky, je to jejich právo takto oslovovat své čtenáře. Pokud dodržují zákony, není jejich povinností psát tak, aby to vyhovovali Vám. Stejně tak idnes.cz dlouhá léta píše tendenčně probabišovsky. Všichni to vědí a tak to médium přijímají s danou kritičností nebo ho nečtou.

Pokud jde o režim mazání příspěvků v na různých zpravodajských serverech, je to opět právo daného serveru, jakou úroveň diskusí tam chce mít. Jestli bude tolerovat vulgarity, jestli bude tolerovat útoky na menšiny, urážky mezi diskutujícími apod. . Diskutéři, kteří chtějí na daném médiu diskutovat, musí dodržovat jejich pravidla, ne oni vaše. Oni nemají povinnost Vaše příspěvky bezpodmínečně zveřejňovat. Jestli si na tohle stěžujete, tak se domáháte práva, které Vám ze žádného titulu nenáleží.

1 0
možnosti

Takže Vy jste tento článek napsala v ilegalitě a budete za něho potrestána, možná, někdy v budoucnu tím hnusným Bruselem(sic)! Tak to je teda totalita!

1 2
možnosti

Zajímalo by mě, kdy a čeho se lidé bojí. Vždyť to vůbec není pravda. Diskuse jsou plné všemožných názorů, na Václaváku je protivládní demonstrace, na youtube si můžete pustit kdejaké video, blogy zleva, zprava, odevšad.

To, že policie nepustí demonstranty do Národního muzea, to není cenzura. Že politici nereflektují názory Rajchla a Vrábela, to není cenzura. Takže máte možnost svobodně vyjadřovat názory, ale většinová vláda, zvolená ve svobodných volbách, má právo vládnout. Jestli tohle základní pravidlo demokracie nerespektujete, tak jste to Vy, kdo má problém s demokracií.

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS