Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Slušný výron frustrace.

9 3
možnosti
Foto

A pozor, pan autor se zúčastnil diskuse ;-D;-D;-D

1 3
možnosti
AT

Takže buď nepodepíše, nebo poslouchá příkazy koalice. Pobavilo.

20 0
možnosti
Foto

Seniory přes palubu?To Vám tisíce navíc nestačí?Uvědomte si, že ti kdo půjdou do důchodu už v červenci budou mít bez valorizaci cca o 3000 tisíce nižší důchody.Ti by měli být naštvání a ne ti,kterým se sypalo....

7 0
možnosti
Foto

Mne také hodil přes palubu, ale já se v poslední chvíli chytil paní Schillerové. ;-D

3 0
možnosti
Foto

Pokud lidé jako Vy na prezidenta nadávají, tak to dělá dobře.

Stejně s jeho komunistickou minulostí mají největší problém ti, kdo měli s komunisty něco společného.

15 4
možnosti
Foto

Kde v sobě berete tu drzost, kritizovat někoho za něco, co jste dělal sám? Vždyť vy jste byl také komunista. Že vám vážně není hanba. Tohle není k ničemu jinému než k odplivnutí. A klidně mě zase nechte smazat.

17 4
možnosti
Foto

Jenže pan autor vstoupil do KSČ s obrovskou nechutí a odporem. A to je potřeba brát v úvahu. Jak strašlivý vnitřní boj musel podstoupit, si někdo z nás neumí představit. A ten boj v něm očividně zuří dodnes. :-)

8 1
možnosti
Foto

Níže citát z vašeho článku. Tak ještě poraďte, komu ty peníze vzít. A nepište, že si mají politici snížit platy. To je jen plivnutí do oceánu.

Bohužel pan prezident nevyužil svou historickou šanci udělat něco málo pro lidi, kteří mají hluboko do kapsy, a pokusit se alespoň trošku zasypat ty příkopy rozdělené společnosti a dát lidem naději, že bude líp.

Zdroj: https://jiriberanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=799342

3 5
možnosti
Foto

Ale on ji využil. Nově upravená valorizace bude sice nižší, ale k nižším důchodům přívětivější. Léta se volalo po tom, aby se nižší důchody zvyšovaly víc, než ty vyšší. Tak teď to tady je.:-)

8 1
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 18,86
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik