Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak pozdravujte v klubu proruských dezolátů. Postupně ve svých článcích odkrýváte svou pravou tvář. Lživě dehonestujete prezidenta Pavla - nebyl rozvědčík, od dob jeho mládí, kdy byl krátce v KSČ, uplynulo více než 30 let, během kterých dostatečně prokázal své kvality a postoje. V prvním kole jsem ho nevolil, ale ukazuje se, že po 20 letech máme konečně normálního prezidenta. Na vládu mám v poslední době také špatný názor, ne proto, že mění valorizaci tímto divným způsobem, ale proto, že nikde jinde nešetří. Populisticky rozdává, prim v tom mají lidovci - svým kámošům na Moravě na hraboše, vinařům na sudy, lisy...prostě šílené množství nesmyslných zemědělských dotací.

1 2
možnosti

No pořád mi je z toho o dost méně zle, než když si takto plnili navzájem zadání Ovar s Burešem.

2 1
možnosti

Co slovo, to “perla”

Z vyššího principu mravního.

Nemohl jsem mu dát s čistým svědomím svůj hlas.

Abych řekl pravdu, tak mne moc nevzrušuje, koho na Hradě máme nebo nemáme.

Je celkem jedno, kdo bude kladečem věnců.

Že nás nezatáhne do války.

2 1
možnosti
Foto

Děkuji vám pane Procházko za pochvalu. Velmi si jí vážím

0 0
možnosti
Foto

Fakt to stále nemohu pochopit. Člověk, který udělal přesně to samé, co pan Pavel, vstoupil do strany kvůli práci, to panu Pavlovi vyčítá a napíše takovýto hloupý článek. To je opravdu hnus. A to byl v době svého vstupu starší.

6 2
možnosti

Zablokovan pristup do diskuzi mate proto, jelikoz pisete o agentu Pavkovi pravdu. A to se pochopitelne neodpousti.

1 0
možnosti
Foto

No jasně, vy jste hlava. Babišovo médium chrání prezidenta Pavla.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Pokud nevite, proc mate zablokovany pristup, kliknete v zalozce vpravo nahore "muj ucet" a uprosted stranky vpravo mate cervene pocet smazanych prispevku. Po rozliknuti se zobrazi, za jake smazane prispevky mate ban.

Pokud to znate, tak se omlouvam, ale mne to nejakou dobu nedoslo. :-)

1 0
možnosti
Foto

A to může být rád, že mu nestáhli celý článek, protože zveřejněním fotografie porušil autorská práva a porušil tím kodex blogera.:-)

0 2
možnosti
Foto

K US poda zalobu jiste opozice.

1) Pavel nemuze napadnout zakon, ktery podepsal.

2) Pavel musel predpokladat, ze to US posveti, jinak by dal karty do rukou opozici a sel sam proti sobe.

Je mazany. :-)

0 0
možnosti
Foto

Že je mazaný, o tom nepochybuji. Ví velice dobře, co dělá, a ještě má mazané poradce. Poradili mu jak z toho vykličkovat, aby z toho vyšel relativně se ctí

1 0
možnosti

po pondělní hodinové schůzce Rychetského u Pavla, kdy poté novinářům rozjařen oznámil, že si báječně rozuměli a že se shodli, že je třeba dodržet kontinuitu ve jmenování nových soudců ( v dubnu a květnu končí 4, pak další 2 ) bych také neměl vůbec žádné obavy sám na sebe podat Ústavní žalobu ;-D

3 1
možnosti

On bude sám sebe žalovat? I vy brebto ;-D. Vám se ty termiti motaj ;-D. Vysoká škola života je hned vidět ;-D

1 1
možnosti
Foto

Nemám nic proti suchému únoru. I když v efekt takových akcí moc nevěřím. Domnívám se, že by naší společnosti nepomohlo ani vyhlásit rok strkání si prstů do drdolů, aby z nich nebylo snadné cucat mantry jako jsou ty o modlách.

1 0
možnosti

To, co dokáží někteří vymyslet, proč prezident podepsal a jim se to nelíbilo, by mělo vejít do historie demagogie a totálních, dětinskych nesmyslů.

3 1
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 21,63
  • Průměrná čtenost 1287x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik