Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Miloš se zesměšnil se sám. Oceňuji pasáž - Prezident ČR je úředník. Nejvyšší. Platíme si jej a volíme. Pořád tvrdím, běžný občan jej nepotřebuje. Přesně naopak. Přímou volbou vynásobeno, nedomyšlenost.systému ...

Zeman to pochopil dobře. Kořist k nasycení ega. Léno klukům k plenění spižíren. I sranda, jako kdysi se vtipem o Husákovi. "Budujte všude socialismus. No dobře a kde na to vzít? Běžte na Hrad, tam je ten obrýlený skladník,. Vše vám vydá". Doufám, že je tomu konec. Navrácená Standarta jako příslib. I Symbolické. Jako kdysi krátké kalhoty - při první přehlídce Hradní stráže ...

Novému prezidentu přeji vše dobré. Má velkou šanci. Hradu vrátit důstojnost. Očistit i pochroumaný smysl zmiňované volby. Prokáže se, zda jde o kořist, nebo službu ... :-)

15 0
možnosti

Přejí nám abychom především o vládě slyšeli co nejméně to by znamenalo že stát funguje téměř bezvadně ale pokud vláda bude téměř nefungující jako tato 5kočka že budeme prezidenta slyšet téměř denně a fest do ní půjde.[>-]

0 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Odchodem Václava Klause, Miloše Zemana a Andreje Babiše z politiky konečně u nás končí postsovětské éra, kontrolována ruskými agenty. Ale pozor! U nás přetrvává řada stalinistických pohrobků v Okamurově SPD, mezi anoisty, klausovci, zemanovci a řadě dalších!

:-)

23 6
možnosti
MB

Souhlas, v sobotu mají další schůzi !... :-)

3 1
možnosti
SB

Je vidět, že vy se nezměníte.

Před několika dny jste napsal článek, ve kterém jste konečně přišel ke správnému názoru, že opozice a koalice je stejný humus.

A nyní si zase děláte v politice o někom nebo něčem iluzi.

3 5
možnosti
RK

Muselo být bolestivé tu plédovat za Zemana a pak vidět ten úpadek, že Slavomíre?

7 2
možnosti

Souhlas R^ Jen s výhradou, že ten bývalý nejvyšší státní úředník nesloužil jen sobě a svému okolí, ale i oficiálním n e p ř á t e l ů m našeho státu - a to je ten největší humus.

18 1
možnosti
JK

J41a28n 98K82o64z41á35k

9. 3. 2023 22:33

S těmi nepřáteli našeho státu se více než Zeman, scházeli představitelé Německa a jiní vrcholní představitelé EU. Z Číny si vybudoval velmoc západ přesouváním výroby za většími zisky. Kdo z představitelů nejezdil a nezvyšoval naší závislost na Číně a Rusku? Zeman byl malý hráč v ziskuchtivosti západu.

3 4
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 1
možnosti
Foto

Jen, abyste později nebyl zklamaný, pokud Petr Pavel nebude tančit, jak Černochová s Lipavským a Kulebou písknou...

3 26
možnosti
LS

A co vy, nejste zklamaný z vašeho oblíbence Putina?

17 0
možnosti
Foto

Václav Havel měl velké zásluhy, ale také velké chyby, např v úrovni Lucerna. Navíc drtivá část národa tehdy byla vstřícná.

Doufám, že Petr Pavel bude lepší, měl by být, protože jeho úkol je větší a těžší. Dostat zase většinu národa na jednu stranu, vymýt z duší marasmus a nenávist, vrátit hrdost a získat státu jeho vážnost .... a to stihnout v jednom volebním období...

Má co dělat.

9 0
možnosti
SB

Hrdost od někoho, kdo ve věku 27 let napsal vlastní rukou životopis, v němž schvaloval ruský zásah proti Československu v roce 1968?

3 4
možnosti
MV

Po tom všem s Klausem a Zemanem je i inaugurace svátkem

Taky jsem seděl u televize

10 1
možnosti
PK

Abyste nebyl zklamán, i když to veřejně nepřiznáte. Korunovace Charlese také bude velká paráda. Zatím toho z generála v kampani moc nevypadlo. Snad jen - že válka nemusí dopadnout podle našich představ a pak jak rozlobil Kulebu.

1 13
možnosti
Foto

Karma. Volba prezidenta i dnešní den bralo jistě mnoho lidí jako takovou očistu, kterou naše společnost už moc potřebovala. R^

20 1
možnosti
JK

J74a25n 74K34o58z77á69k

9. 3. 2023 22:45

Očista komunistou? Tak to je horší, než jsem čekal.

4 4
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,22
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.