Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J88a65n 15A55n70d68r69l42e

26. 3. 2023 22:57

Taky z korsiky do Liberce... :-)

0 0
možnosti
Foto

Ten Liberec! Nakonec tam skončí každý, co ;-)

2 0
možnosti
Foto

Šýrko nebylo by snažší mít jen kleštičky a cvakat ? ;-D;-D Mám doma schovaných pár cvaklejch lístků, jako prcek jsem miloval vláčky.... Vlastně je mám rád pořád ....

1 0
možnosti
Foto

Bylo, ale pokrok nezastavíš;-D

Také jsem odjakživa milovala vlaky.:-)

Na tom, že jsem začala jezdit jako průvodčí, má největší zásluhu jeden od konkurence.;-)

1 0
možnosti

Vsichni pruvodci by meli znat tu ultimativni povidku, ktera pojednava o jejich zamestnani. Napsal to Stephen Leacock - a ja jsem tu jeho povidku z USA adaptoval na ceske pomery - povidka se tedy jmenuje 'Cesta do Usti nad Labem'

Kdyz chcete jet vlakem z Liberce do Usti nad Labem, tak se pripravte na to, ze to neni tak jednoduche.

Prijdete na nadrazi a zeptate se v informacich, kdy odjizdi vlak do Usti. Rekou vam, ze v 10:40 na 3 nastupisti. Pote co jste jeste zavcas nasli to nastupiste, se nejdrive zeptate okolnich cestujicich , jestli ten vlak, ktery ma za chvili odjet jede skutecne do Usti. Nenechte se mylit, kdyz vam odpovi ze ano. Jsem narod sprymaru a treba se na vas nejak domluvili.

Nez nastoupite, tak se musite bezpodminecne zeptat nejakeho cloveka v uniforme, jestli ten vlak jede do Usti a je mozno nastoupi do jakeho koliv vagonu. Kdyz vam i na treti otazku po sobe odpovi neustale ze ano, muzete nastoupit.

V kupe vetsinou uz nekdo sedi a i nekoho takovejo se samozrejme zeptejte, jestli ten vlak jede do Usti. Jestlize odpovi kladne, pohodlne se usadte. Po nejake dobe se objevi pruvodci a bude chtit videt jizdenky. U nej se ujistete, jestli ten vlak jede skutecne do Usti. Pote je treba pruvodcimu vysvetlit, ze mate v Usti dulezite jednani a musite tam bezpodminece vystoupit. Pozadujete, aby vas pred prijezdem do Usti zavcas upozornil.

Kdyz pristoupi cestujici, zeptejte se jich, zda take jedou do Usti a informujte je, ze tento vlak tam jede. Podle reakci novych cestujicich se muzete ujistit, ze sedite ve spravnem vlaku.

(pokracovani ve vlakne nize..)

2 0
možnosti

Pruvodci prochazi vlak tam a zpet a proto se nezapomente vzdy zeptat, kdy uz bude to Usti nad Labem. Kdyz se zacnou cestujici, kteri avizovali, ze jedou take do Usti pripravota k vystupum, zeptejte se , zda je pristi stanice skutecne Usti nad Labem. Jestlize to potvrdi, muzete se take zacit pripravovat k vystupu. Mel by se objevit take pruvodci, aby vam sdelil, ze prisi zastavka je Usti a ze musite vystoupit, protze tam mate to dulezite jednani.

Vlak vjizdi do nadrazi a vy vidite napis Usti nad Labem. Nenechte se zmast, treba jste v nejakem jinem meste , kde tocili na nadrazi nejaky film a ten nazev zapomneli sundet. Vyklonte se z okna a zeptejte se nekoho na nastupisti, jestli je to Usti nad Labem.

'To nemas oci deb..le. Myslis ze ja mam tolik casu odpovidat na nejake nesmyslne otazky nejakych bl..ecku z vlaku?'

Kdyz uslysite takovou odpoved, uz se dal nepteje.

Jste v Usti nad Labem.

5 0
možnosti
Foto

Hlavní je, že jsi v práci šťastná R^ To člověku úplně změní život, práce co ho baví a naplňuje, vím o čem mluvím ;-) Taky u tebe koukám pošta, kasa, vlak ... jako u PL Bohnice, veterina, taxi, čokoláda ... nejsi taky Střelec? ;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak to je super, že tě to ba :-).

A za rok už ty mašiny budeš řídit.

1 0
možnosti
Foto

To určitě nebudu. Takové ambice nemám.;-D

0 0
možnosti
Foto

čau, ráda tě opět vidím.:-)

1 0
možnosti
Foto

;-)R^Príma zážitky! Tak ať ti cesta ubíhá a lidé jsou milíR^

1 0
možnosti
Foto

Občas je fajn mít i volno.;-D

0 0
možnosti

V Pardubicích jede část vlaku na Chrudim a část na Liberec do Rosic kde se odpojí,tak pro to se často lidé ptají, i když je třeba část do Liberce Arriva a do Slatiňan nebo Hlinska ČD...

1 0
možnosti
Foto

Teď jsem trochu jelen. Arriva se někdy rozpojuje pouze v Jaroměři. Do ostatních končin nejezdíme.:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS