Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Obstrukce jsou dobré divadlo. Legislativní nouze je na jejich začátek dobré téma.

Dobře jste uvedl vyjádření pana Stanjury, že rozpočet tu valorizaci zvládne. Předsedkyně poslanecké sněmovny však říká, že dojde k velkým hospodářským škodám, proto vyhlásila stav legislativní nouze. Kdo z nich lže? A proč?

Možná jsem přehlédl, ale chybí mi ve Vašem textu pro mě jedna důležitá otázka. Proč v tomhle čase, proč ne dříve, třeba před volbama, když už to podle jejich slov mají připravené dlouho.

2 4
možnosti
JN

V tom máte samozřejmě pravdu - vláda zjevně zaspala a teď se to snaží hasit na poslední chvíli zneužitím legislativní nouze.

1 1
možnosti
Foto

U mne za tenhle blog karma z jednoho prostého důvodu ... účel prostě nešlechtí prostředky. Důchody šly řešit dříve a měly být řešeny dříve běžnou cestou. V tenhle moment ať si to politici "nefér" společně v parlamentu "užijí " :)

9 0
možnosti
Foto

Protože ho dělá ANO?:-/:-)

0 2
možnosti
Foto

J13a19n 45Š44i51k

1. 3. 2023 7:56

Jste placen z veřejných prostředků. Většina lidí, která to tak má nechápe prostou a jednoduchou věc, které rozumí každý živnostník i podnikatel: Výdaje nemohou převýšit příjmy. Můžete uvádět kolik argumentů chcete a může jich být rozumných kolik chce, tuhle prostou věc nezměníte. Pokud budete řvát a bušit hlavou do zdi, nezměníte ji. Pokud budete dál peníze z rozpočtu prožírat, nezměníte ji. Pokud budete hovořit moudře a chytře, nezměníte ji. Jedinou cestu, jak dosáhnete změny k lepšímu je provést konkrétní kroky a činy. A toho blábolící Okamura, Schillerová, ani Havlíček nejsou schopni. Každý, kdo si musí vydělávat na sebe a musí udělat změnu Vám řekne: využiji všechny možné cesty. Tak jednoduché to je a to byste měli učit ve školách. Potom by tyhle komedie nebyly nutné. Hezký den

13 4
možnosti
MV

To je přesné. A možná ještě jednodušeji pro p Nožičku. Když máme v kapse 30 korun, tak si prostě u pultu nevyzadate 20 dkg uheraku a koupíte gothaj. Všem to dochází, jen pár jedinců bude pořád mlaskat po tom uheraku.

2 3
možnosti
JK

Aneb účel světí prostředky. Klement Gottwald ze záhrobí nadšeně souhlasí.

0 1
možnosti
PJ

Proč? Prostě proto, že na to nemáme milý blogere, Máme cca 2 600 000 důchodců, oproti tomu máme cca 5 200 000 pracujících lidí z toho cca 880 000 je placeno státem. Už tady je něco špatně.

6 1
možnosti
  • Počet článků 1597
  • Celková karma 39,61
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik