Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J57a64n 80Š12i56k

13. 2. 2023 13:05

Byla jich řada, které mě zaujaly. Jaký rozdíl oproti dnešnímu tsunami detektivních seriálů. Hezký den Janka

3 0
možnosti
Foto

Ďakuje, za prečítanie. Hej a tsunami sitkomov a mohých seriálov.Aj Vám krásny deň.

0 0
možnosti
Foto

R^:-). Dobrá připomínka. ,R^ ,,Budembrůkovci"-Budem brůk , Budeš brůk, Budem brůci - L+S, což byl ovšem vyšší ,,level" po dvojici H+K;-)

3 0
možnosti
Foto

Pekná slovná hračka :-) L+S pre mňa v tej dobe boli TOP.

1 0
možnosti
Foto

R^Vždy jsem se na ně těšil. Znám je pouze do jara 1969, pak jsem odešel. Herecká kvalita byla mimořádná a řeč nebyla problém. Jsem holt nostalgický dědek. Dík Janka a těším se na pokračování. VVV

Vašek

2 0
možnosti
Foto

Teší ma, že sa Vám článok páčil. Vďaka za prečítanie. U nás sa i teraz vysiela veľa českých televíznych filmov a seriálov, ale v českých účinkuje zase veľa sloveských hercov. Nemecká ZDF vyšielala tieto inscenácie.

1 0
možnosti

R^ Je pravda, že v dobách, kdy ještě neexistovala možnost záznamu (kromě klasické filmové kamery), mohlo se jevit nastudování televizní inscenace jen kvůli jednomu provedení trochu na palici:-). Ovšem od okamžiku, kdy byl pořizován záznam, se to naopak stalo obrovskou výhodou (stejně jako film), kdy tyto inscenace můžeme opakovaně shlédnout.

3 0
možnosti
Foto

Od roku 1961 sa už i záznamy archivovali a u nás sa vysielava taký retro program - Z archívu STV a tam sa človek dozvie rôzne zaujímavosti.

1 0
možnosti
MM

V té době jsem je nevnímal jako zvlášť jiné,, slovenské nebo české bylo jedno.

Buď byly dobré nebo horší a ty pondělky byly pro mne většinou dobré.

3 0
možnosti
Foto

Áno, vysielali rôzne žánre, od divadelných hier, klasiky a pôvodnej tvorby.Dalo sa vybrať si, čo sa komu páčilo.:-)Vďaka za prečítanie a komentár.

0 0
možnosti
RP

R^Moje maminka pondělky milovala, na ty se těšila celý tyden. A já se postupně přidávala. Hezký se koukalo na ty pěkně chlapy Kvietika, Dočolomaskeho ...z žen byla u nas favoritkou Soňa Valentová.

3 0
možnosti
Foto

Soničku sme mali aj my radi. Aj Miška Dočolomanského, u nás sa tieto inscenácie občas vysielajú ale už pomenej, vymenili ich sitkomy a seriály.

0 0
možnosti
DR

Velmi zajímavé téma, budu se těšit.

1 0
možnosti
Foto

Ďakujem za prečítanie a komentár.Budem sa snažiť napísať to zaujímavo.:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Zajímavé čtení, Janka, hlavně ty informace ze "zákulisí," to jsem nevěděl. Tyhle pondělní večery jsem sice nesledoval pravidelně, ale měl jsme je rád. Dvojjazyčnost TV a médií jako takových jsem vnímal jako samozřejmost, která navíc přispěla k tomu, že jsme ani nevnímali, jestli to či ono je česky nebo slovensky. Dneska to není a mladší generace už tomu druhému jazyku mnohdy ani moc nerozumí. Je to škoda.

3 0
možnosti
Foto

Áno, tiež si myslím, že je to škoda.boli to kvalitné inscenácie a aj ich poňatie režisérmi a hercami.Trocha retro ale mne to nevadí.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Niet za čo, tiež sa mi tie insnenácie páčia a občas si ich púšťam zo záznamov.

1 0
možnosti